Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapomenuté přihlašovací údaje na seznam email

Pokud jsi zapomněla "uživatelské jméno", pak je vše složitější. Jestliže jsi schránku navíc nepoužívala více jak půl roku, bude mimo jiné i zrušena. Příklad:

Vážený uživateli,

od 02.01.2013 jste se nepřihlásil/a do své e-mailové schránky franta.kocourek@seznam.cz. Chtěli bychom Vás upozornit, že v souladu s licenčním ujednáním služby Email.seznam.cz je e-mailová schránka po 6 měsících nepoužívání zrušena. Pokud svou e-mailovou schránku franta.kocourek@seznam.cz chcete nadále využívat, přihlaste se do ní prosím alespoň jednou do 15.06.2013, jinak bude k tomuto datu zrušena. I v případě, že bude Vaše e-mailová schránka franta.kocourek@seznam.cz zrušena, zůstáváte registrovaným uživatelem Seznam.cz. Ke zrušení registrace dojde pouze v případě, že po dobu stanovenou v licenčních podmínkách nevyužijete žádnou ze služeb Seznam.cz, které jsou v licenčních podmínkách uvedeny.


Váš Seznam tým
Popřípadě můžeš kontaktovat někoho známého, komu jsi psala mail, aby ti správný název připomenul (dost možná najdeš adresu i v nějaké smlouvě, kde jsi ji mohla udat - banka, plynaři, elektrikáři apod.). Heslo už pak dohledáš skrze podporu na seznam.cz.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny