Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Elektronická kniha a autorské právo (v ČR)

Takže jsem vymyslel ten PDF formát. Náhled knihy na webu ke stažení (pár prvních stránek + obsah + pár vybranejch stránek) aby bylo jasný jakým stylem je to psaný, jak podrobně a o čem to je. Nákup formou emailu, pošlu odkaz na stažení zašifrovanýho RAR archivu s knihou (silný heslo) a po připsání na peněz na účet pošlu mailem heslo. Každá kniha pro každýho záklazníka bude mít v záhlaví "identifikační kód", kterej jednoznačně svážu s emailem a jménem zákazníka - "obrana" proti nelegálnímu šíření na webu.

Dvě verze v PDF - levnější bez možnosti tisku a o něco málo vyšší cena s možností tisku. V případě zájmu si to hodí do nějakýho "copy centra" a nechá si udělat kroužkovou vazbu.

Jojo, tohle se mi líbí, máš to dobře vymyšlené. Myslím, že je to pro Tebe mnohem schůdnější cesta než tisknout knížku. Tím Tě nechci podceňovat, ale prorazit v jakékoliv branži je problém. Až budeš jednou známá osobnost, tak Tě třeba vyhledá někdo z nějakého dobrého nakladatelství a nabídne Ti dobré podmínky, když jim napíšeš knihu o.... a oni to vytisknou a Ty z toho budeš mít odměnu ve výši .... Ale ty začátky jsou těžké. Držím palce, ať se Ti daří!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny