Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WinXP - jak nastavit default velikosti písma?

Prosím o rady ohledně velikostí písmen a číslic ve Windows XP:

1) WindowsXP - vlastnosti obrazovky - karta vzhled - tlačítko upřesnit.
V tomto menu lze ručně nastavit velikosti písma pro ikonu, okno se zprávou, záhlaví aktivního a neaktivního okna atd. Prosím, lze nějak vrátit provedené změny na "default", pokud si uživatel nepamatuje, co tam bylo původně? Jeden uživatel si tady s tím hrál a má to nějaké divné, ale nepamatuju si, která položka měla kterou hodnotu :-/

2) Dokonce mu zmizelo i datum pravo dole z lišty, ale není to ten klasický problém s datem, který nastává každý rok v říjnu. Krátký formát data má nastavený tak, aby se zobrazovalo např. 16.10.06 , což je v pohodě. Jenže si někde nastavil větší velikost písma a datum se tam asi nevejde, tudíž se nezobrazuje. Achjo :-| Kde se tohle nastavuje?

3) Prosím, je někde na internetu dostupný popis s obrázky, co všechno se mění jakou položkou v menu ad 1) ? Některé položky jsou jasné - třeba ta ikona, okno se zprávou atd. - to se tam rovnou i ukazuje. Ale třeba nevím, co se mění položkami jako je Nabídka nebo Název palety. Ten uživatel si hrál se změnami velikosti a nějak si změnil i tu velikost data a času viz bod 2)

Děkuju za pomoc i za toho příliš zvědavého uživatele :beer:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
1. Co se tyka obnoveni pisma, nastav si standardni tema a pak to preni na tema WinXP. Melo by to obn… poslední
Jan Fiala 21.11.2006 09:57
Jan Fiala

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru