Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reklamácia notebooku

Mám takú podivnú skúsenosť s notebookom. Šéfik si objednal ntb ASUS za 22 tisíc(nejaký celeron m,ati čipset). Mal ho chvíľu cca 1 mesiac. Jeho synátor na tom paril NFS underground a noťas sa prehrial a sám sa vypol. Bol pripojený na elektriku, nešiel z baterky. Zopakovalo sa to viackrát.Tesne po samovypnutí asi 5-10 minút nejde znovu zapnúť. Treba počkať dlhšie. Na reklamácii nepochodil, lebo vraj notebook nie je primárne určený na hranie, ale spadá do produktovej rady kancelárskych notebookov a že chladenie nie je dimenzované na takéto používanie.
Chcel by som sa týmto opýtať, či predajca postupoval správne? Podla mňa aj ten najlacnejší z najlacnejších notebookov, by sa štandardne nemal prehrievať a vypínať pri záťaži.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nakoniec sa to podarilo vyreklamovať. Vymenili nám notebook za nový kus. Bola to kusová vada. Na rek…
adrian 19.12.2006 22:25
adrian
Adriane neboj se a klidne napis jmeno obchodu, notebook uz mas vyreklamovanej a aspon se nekomu dals…
Redmarx N 19.12.2006 22:40
Redmarx N
Nebudem to tu už ďalej konkretizovať, nakoľko reklamácia dopadla pre nás dobre. A mám za to, že "nor… poslední
adrian 19.12.2006 23:38
adrian

Nakoniec sa to podarilo vyreklamovať. Vymenili nám notebook za nový kus. Bola to kusová vada. Na reklamačnom testovaní im to úplne skapalo a už sa to potom nerozbehlo. Ten nový kus už neblbne, takže spokojnosť. Ďakujem pánovi MM. za jednoduchý a dobrý argument(argument,že hranie nie je v rozpore s návodom NTB), ktorý sme použili pri reklamácii a zabralo to na technika a uznal to. Ale najlepšie bolo, že im to tam chcíplo. ;-)

Nebudem to tu už ďalej konkretizovať, nakoľko reklamácia dopadla pre nás dobre. A mám za to, že "normálna predajňa" by mala vybaviť oprávnenú reklamáciu v prospech zákazníka. Na druhej strane stále existujú určité snahy predajcov vykľučkovať zo zodpovednosti za kvalitu predaného tovaru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru