Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Založení vlastní firmy - Oracle/Databáze - hledám člověka

Haf,

rozhodl jsem se založit vlastní IT firmu. 8-) Rozhodnutí spočívá v tom, že jsem se rozhodl rozhodnout ji založit v budoucnu, řekněme tak za rok a hledám někoho kdo je ochoten jít se mnou od fáze "thinkingu" a "pláningu" a "stratežingu". To znamená vzájemné sdílení myšlenek, know-how a přibližně stejná představa o tom jak to dosáhnout a sběr dat. 80% takových firem, nápadu a pokusu o podnikání jde do 2 let do kytek - co nabízím já, je nedefinovaná, ale lepší statistika.

Profil uchazeče je následující: 5+ let jako DBA/Developer/Architekt Databáze - Oracle (mysql = nula, nebrat, práce u firmy Accenture = nepočitá se). Takové ty obecné znalosti, což čekám u každého (tušim co je to XML, vedení týmu atd). Dostatek financí, aby nějaký ten měsíc vydržel v mínusu (tzn. žádná hypotéka, žádné dluhy atd. alespoň pul mega na učtě). Certifikace v době založení téměř podmínkou však, OCP+.

Hledám kooperátora, nikoliv zaměstance - takže čert vem nějaký striktní popis, pokud se někdo cití na to za rok pracovat v nové vlastní firmě, je kreativní, ochoten jít do rizika a přijímat rozhodnutí, necht se ozve :-)

V závislosti na ubírání mých myšlenek nevyučiji kooperace s Javistou či Project Managerem.

Předpokládaný rok založení : léto 2014.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nevyuč(ž)iji, nevyučuji, nebo nevylučuji kooperace... ?
Zarniwúp 25.08.2013 09:52
Zarniwúp
nevyulučuji
AZOR 25.08.2013 09:53
AZOR
Ok, máš talent vynechat písmenko přesně tam, kde to rozbourá smysl půlky odstavce. K té firmě. Fleg…
Zarniwúp 25.08.2013 10:00
Zarniwúp
Viz příspěvek dole - v případě, dalšího zaměstance ho člověk musí pokrýt celého (tzn. makat za dva).… poslední
AZOR 25.08.2013 11:32
AZOR

Ok, máš talent vynechat písmenko přesně tam, kde to rozbourá smysl půlky odstavce.

K té firmě. Fleg má ale pravdu. Máš rok na vymýšlení a strategii, ale takhle zvonka to vyzerá, že potřebuješ vysát nápady+finance. Ano, ve dvou se dá navzájem inspirovat a určitě i na něco skutečně přijít.
Ale měl bys nabídnou aspoň nějaký nápad, aby bylo vidět, že skutečně nevaříš z vody. Každý si řekne - proč do toho nejde sám?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru