Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem volba nového nooteboku

Ahoj, plánuju si koupit notebook, omlouvám se, že směřuji tento dotaz do PC sestavy, ovšem mě nenapadlo kam jinam bych mohl vložit dotaz ohledně tohoto.
Plánuji si koupit Notebook do 14tisíc a chtěl bych, aby tento počítač byl náležitě výkonný (poměr cena/výkon) rád hraji počítačové hry, tak by neměl mít problém u nových her.

Předmět Autor Datum
Pokud rád hraješ, tak si pořiď desktop a ne noťas obzvláště za takovouto cenu. (za měsíc tady budeš…
M-Pol 29.08.2013 06:02
M-Pol
Děkuji za odpověď ale já jen chtěl jestli by ste se mi nepodívali po nějakém schopném ntb protože po…
boltaco 29.08.2013 10:21
boltaco
Chceš notebook do 14tis., nic víc jsi nespecifikoval, takže se koukni tady , http://www.alza.cz/note…
lk1 29.08.2013 11:35
lk1
by neměl mít problém u nových her U notebooku za 14 000 bude mít problém vždy poslední
Kolikos 29.08.2013 11:46
Kolikos

Děkuji za odpověď ale já jen chtěl jestli by ste se mi nepodívali po nějakém schopném ntb protože potřebuji ntb na studia ale při svých studiích rád hraju hry né že bych byl nějaký maniak takže stolní Pc nechci vím že za tu cenu bych mohl mít 2x tak lepší ale musím mít nějaký solidní ntb na cestování a chci si vychutnat relax při hrách ale děkuji za odpověd. :)

Chceš notebook do 14tis., nic víc jsi nespecifikoval, takže se koukni tady , http://www.alza.cz/notebooky/18842920.htm#f&pg=14& pn=1&po=1&sc=129srovnej si to podle ceny, prohlídni všechny jejichž cena se co nejvíc blíží 14tis., a vyber si mezi Lenovo a HP - stejně je to všechno stejný klump.

Budeš muset rozhodnout spoustu věcí, např. velikost displeje, hmotnost atd. atd.

Na cestování radši něco lehčího typu http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge-e335-red-3 355-6zg-d413995.htm, ten by se mě osobně líbil, asi bych se podíval po ostatních obchodech, jestli tam není levnější, nebo s lepší výbavou.
Jinak Alza ti to vezme do 14-cti dnů zpátky, pokud bys tam našel něco, přes co nejede vlak.

Taky poslední dobou dávají výrobci do notebooků malé obvykle 32GB SSD "disky", označuje se to někdy jako "1TB pevný disk s kartou MSATA", takové notebooky pak i s W7 startujou za cca 15sekund a i jinak jsou rychlé jako blesk(přístup k velkému plotnovému disku se minimalizuje).
Někteří (třeba DELL) pak dávají do notebooků i slot na SIM kartu, takový notebook pak může být pořád na netu (při patřičném tarifu), to taky není špatné, ale lze to samozřejmě nahradit mobilem s wifi "rozstřikem" (android).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru