Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem volba nového nooteboku

Chceš notebook do 14tis., nic víc jsi nespecifikoval, takže se koukni tady , http://www.alza.cz/notebooky/18842920.htm#f&pg=14& pn=1&po=1&sc=129srovnej si to podle ceny, prohlídni všechny jejichž cena se co nejvíc blíží 14tis., a vyber si mezi Lenovo a HP - stejně je to všechno stejný klump.

Budeš muset rozhodnout spoustu věcí, např. velikost displeje, hmotnost atd. atd.

Na cestování radši něco lehčího typu http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge-e335-red-3 355-6zg-d413995.htm, ten by se mě osobně líbil, asi bych se podíval po ostatních obchodech, jestli tam není levnější, nebo s lepší výbavou.
Jinak Alza ti to vezme do 14-cti dnů zpátky, pokud bys tam našel něco, přes co nejede vlak.

Taky poslední dobou dávají výrobci do notebooků malé obvykle 32GB SSD "disky", označuje se to někdy jako "1TB pevný disk s kartou MSATA", takové notebooky pak i s W7 startujou za cca 15sekund a i jinak jsou rychlé jako blesk(přístup k velkému plotnovému disku se minimalizuje).
Někteří (třeba DELL) pak dávají do notebooků i slot na SIM kartu, takový notebook pak může být pořád na netu (při patřičném tarifu), to taky není špatné, ale lze to samozřejmě nahradit mobilem s wifi "rozstřikem" (android).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny