Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je možné zrychlit tisk z jehličky EPSON LX 300 pod WXP ?

Zdravím. Nemá prosím někdo nějakou fintu, jak zrychlit tisk jehl. tiskárny EPSON LX-300 pod WXP. Přes ovladač se toho moc nastavit nedá. Zkoušel jsem tam vnutit ovladač Generic / Text Only + nastavení znakové stránky - Slovanská - Latina 2 (852). Už jsem skoro jásal, jak to frčí. Ale nedotiskává se tam vše. Tak nevím.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Udělal jsem změnu, co tu níže někdo popisuje, trochu to pomohlo, ale mírně se zhoršila kvalita tisku…
Kryštof 03.01.2007 08:41
Kryštof
tak pro změnu mám úplně jiný problém: MS Windows XP home SP2 (konečně legální), AMD Athlon Xp 1600-,…
Kryštof 11.03.2007 14:45
Kryštof
Mám stejný problém u HP DeskJet 690C. Postupuji stejně a na závěr instalace hláška, že nebyl naistal… poslední
Storm 16.04.2007 06:25
Storm

Udělal jsem změnu, co tu níže někdo popisuje, trochu to pomohlo, ale mírně se zhoršila kvalita tisku. Včera jsem potřeboval tisknout něco z PowerPointu a tam to jelo docela dobře, dneska jsem tisknul tabulky v Excelu a všimnul jsem si, že když jsem tu původní překopíroval na nový list a dal tisknout odsud, tak to také mělo jiné tempo, vůbec netuším čím by to mohlo být. Jedná se o klasickou tabulku datum, zboží, doklad, cena prodaného, cena koupeného, součet výsledku z předchozího řádku + příjem - výdej, na konci sumarizace sloupců. Některé dokumenty ve Wordu se chovají podobně, prostě jednou to jede, jednou ne.

tak pro změnu mám úplně jiný problém: MS Windows XP home SP2 (konečně legální), AMD Athlon Xp 1600-, 512 MB RAM, Nvidia ge force 440 with APG 8x. Po kompletní přeinstalaci PC, tj. včetně předchozího zformátování disků, jsem se pokusil tuto tiskárnu nainstalovat, ale nějak s tím nedokážu pohnout. Už jsem ledascos instaloval, ale tohle se mi ještě nestalo. Ovládací panely, přidat tiskárnu, místní tiskárna, automaticky poznat a nainstalovat tiskárnu typu plug and play, průvodce nic nenajde (tiskárna zapojena svítí), dále vybírám LPT1, na další stránce příslušný typ zařízení a pak nastavit výchozí tiskárnu a bez tisku zkušební stránky. Dle hlášky jsem průvodne úspěšně dokončil a když dám dokončit, tak asi po půlce instalace se objeví tato hláška: Ovladač tiskárny nebyl nainstalován. Není možné dokončit operaci. A jsem v háji. Můžete mi prosím někdo poradit (opravdu ji nechci ještě vyhodit) kde dělám jakou chybu a jak se jí vyvarovat? Moc děkuji

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru