Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde v Praze je jejlepší shánět notebook?

Můj názor: Nejlepší je mít dobrého známého, který tomu rozumí, třeba i člověka z pc firmy či obchodu. Člověka, který má přehled o tom, co je kde dostupné a za kolik, jak co bude pracovat v jakých aplikacích. Člověka, který si na tebe udělá čas, probere s tebou všechno, co vlastně chceš, převede to do "počítačové řeči", položí pár doplňujících dotazů a pomůže ti vybrat notebook "na míru".

Pokud nemáš takového kamaráda, je dobré obrátit se na pc firmu, kde si na tebe udělají čas a nebudou se tvářit otráveně, že je půl hodiny otravuješ kvůli jednomu notebooku, který si nakonec třeba ani nekoupíš. Já jsem si kupovala notebook nedávno (taky v Praze) a díky přátelskému přístupu prima lidí z jedné střední pc firmy mám přesně to, co potřebuju.

Nevím, jestli sem můžu napsat jméno té firmy, aby to nebyla skrytá propagace. Achjo. Merlousko, jestli chceš, ozvi se mi na email eva pomlčka m zavináč volny tečka cz a já ti dám na tu firmu tip. (Nemám u nich provizi za zákazníky :-D ale už jsme víckrát u nich nakoupili dobře a za velmi slušné ceny).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny