Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Herní PC

CENA je nyní 27 054 Kč, takže asi u některé komponenty skončila sleva :-/ Každopádně:

Vypalovačku mám, vzhledem k tomu, že ji skoro nepoužívám, novou nepotřebuji.

Kartu asi MSI, zamlouvá se mi to propojení s deskou, sice to nebude žádný zázrak jak píšou, ale pokud tam není moc rozdíl nechal bych si jí.

Je pravda, že skříň šla podle vzhledu a pár recenzí, ale jak sem psal tichost není priorita. Postačí dobrý Air-flow, pokud ale levnější skříň se stejnými chladícími a kvalitnějšími parametry není. Tak co se dá dělat, vzal bych jí.

To samé platí o chladiči, byl bych radši klidně za hlučnější verzi ve stejné kvalitě s nižší cenou. Ale řezal bych sám pod sebou větev, kdybych cpal do sestavy drahé a výkonné komponenty a šetřil na chazení.

S výměnou procesoru nemám problém. I5 3570K byl můj favorit od začátku, jen mi všichni na hry doporučovali Haswell. Tak nevím, co je na tom pravdy.

EDIT Vzhledem k tomu, že se mi nechce navyšovat peněžní limit, asi udělám kompromis. Vyměním Haswell za 3570k -200,-, rozdíl ve hrách byl minimální a ušetřím tak i 500,- na desce. A za to pořídím chladič Noctua NH-U9B SE2. S vyšší hlučností bedny se vyrovnám, lepší chladič mi tak dotáhne Haswell a pro to moje taktování mi Zalman Z11 Plus bude stačit.

HDD je ve stejné ceně, takže tam bych taky neviděl problém s výměnou.

To je bohužel škoda, holt budete muset risknout CZC.cz :) Moji přátele jsou na tom očividně lépe, kamarád, kterého znám pouze a jen přes hraní her se nebál a odeslal na můj účet 30 tisíc, abych mu vybral, poskládal a poslal DPDčkem počítač, teď si jen chrochtá. Tím nechci v žádném případě nic říct, jen jsem se chtěl pochválit, jaký jsem hodný člověk a zřejmě důvěryhodný člověk. Což se o mnohých říct nedá :D
Bohužel jsem před asi rokem na jednoho takového narazil, jednalo se sice pouze o klávesnici za zhruba 800,-. Ale i tak člověk ztratí důvěru. Sice mě pořád přesvědčoval, že je problém s poštou, ale rok fuč, peníze fuč a klávesnice nikde. Ironie je, že jsme se znali asi půl roku taky ze hry.

PS: Jiné by to bylo, když bych u toho mohl být přítomen. Pokud bych si objednal komponenty sám a donesl si je k někomu, neviděl bych v tom problém.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny