Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook do 18 000,- CZK ?

Sexy karton jsme ještě nepotkal. To bude tím, že jezdilo DPD a PPL. Mrskají s tím stejně všichni i když je to označené jako "křehké", takže je jedno, jestli je to zabylený v gatích nebo tangách. Otlučený rohy krabic jsou standardem.
Pokud je Vostro v kovu, tím lépe, vzal bych ho už jen kvůli té 3 leté NBD záruce. Vyhne se tak neskutečné pakárně, jako umí připravit HP, že sice DPD či PPL provede svoz NTB do servisu na náklady servisu, ale tam NTB hnije 3-4 týdny a čeká se na díl ze zahraničí. Lemra to jsou v HP nejmenované servisu, protože odmítají předem objednat náhradní díl a teprve pak dát echo zákazníkovi, aby zadal požadavek na svoz. To je důvod, proč bych do HP s běžnou zárukou nešel. Přitom nebylo pochyb, že zákazníkem konkretizovaný díl je vadný (bylo servisu přede e-mailem doloženo).

Ať zkusí tazatel zvážit a to doslova hmotnost a pevnost NTB Vostro. Bude to denně tahat. Jsem už pokročilý ročník a přes 12-13" bych nešel. Jsou to na denní tahání v batohu na zádech těžké cihly. Člověk k tomu přihodí pár věcí, petku vody, svačinu a na zádech včetně batohu nese 7-8 kg a to už je sakra poznat. Ale tohle musí každý po svém, píšu jen z vlastní praxe ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny