Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Existuje moznost mit stejny obsah stranek na 2 ruznych domenach bez penalizace?

Ahoj, potreboval bych poradit. Chci zkusit novy zahranici hosting. Mam uz jedny stranky na hostingu XY a domene XY. Nechci samozrejme stavajici hosting rusit, ale potrebuju vedet, jestli novy hosting podporuje vse k bezproblemove funkci mych stranek a to zjistim pouze tak, ze je tam prekopiruju-jsem amater a nic jiny me nenapdalo a je to asi nejrychlejsi. Nechci to samozrejme ale rusit zatim na puvodnim hostingu a uz jsem se dozvedel, ze stejny obsah stranek na ruznych domenach je penalizovan vyhledavaci. Existuje nejaka cesta, jak obsah premistit a vyzkouset, treba jen na tyden a nebyt pritom penalizovan?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Este upozornim na jednu vec, neviem ci ti to je jasne: pises ze tam mas php. Php subory ti robot ani…
MM.. 23.11.2006 16:31
MM..
no ja tomu nerozumim a tak ti to radsi zkusim vysvetlit. mam tuseni, ze moje stranky vyzaduji ke spr…
Radek 23.11.2006 16:36
Radek
Tak ked ani sam nevies co mas na strankach tak ako ti mame radit? Ak je to len forum tak staci po sk…
MM.. 23.11.2006 16:54
MM..
No nevim, protoze jak jsem psal, jsem amater. Nechci tady zjistovat co tam mam a nemam, protoze se t…
Radek 23.11.2006 17:06
Radek
Tak som ti napisal aj obsah robots.txt, nakopirovat subor do rootu serveru snad nie je problem.
MM.. 23.11.2006 17:22
MM..
To myslim ze zvladnu. horsi bude, jestli se budou muset nejak upravovat databaze atd., to jsem delal… poslední
Radek 23.11.2006 17:25
Radek

Este upozornim na jednu vec, neviem ci ti to je jasne: pises ze tam mas php. Php subory ti robot ani nikto iny nemoze precitat, takze ich mozes mat rovnake aj na milion domenach. Robot (a aj uzivatel) dostane len vysledok spracovavania php skriptu, t.j. napr. ako v tejto poradni rozne dynamicky sa meniace stranky, podla toho co je momentalne v databaze na serveri. Takze ak mas nejake forum tak napr. len zmodifikuj databazu prispevkov a mas to uz odlisne.

no ja tomu nerozumim a tak ti to radsi zkusim vysvetlit. mam tuseni, ze moje stranky vyzaduji ke spravne funkci mit na hostingu php5. takhle jsem to s tim php myslel. mam na strankach i forum, ale hlavni obsah neni forum. Ale ted si matne vzpominam, ze webmaster neco rikal o tom, ze se ty stranky a menu generuji v mysql databazi. takze to by znamenalo, ze bez problemu muzu nejak stranky zkopcit a nahrat na jiny hosting? To ale asi bez nejakyho nastavovani nepujde,co?

Tak ked ani sam nevies co mas na strankach tak ako ti mame radit?
Ak je to len forum tak staci po skopirovani vytvorit ine sekcie fora, a je to uz odlisna stranka. Ak tam mas aj ine html subory tak mozes ako pisal IgorK urobit subor robots.txt a skopirovat ho do rootu serveru, aby to robot neindexoval. Odkial mame vediet co tam mas, ked to ani sam nevies?
P.S. ak na tu novu stranku nevedie ziaden link odnikial, tak ti ju ani robot najst nemoze.
P.S.2. www.google.com robots.txt

User-agent: *
Disallow: /

No nevim, protoze jak jsem psal, jsem amater. Nechci tady zjistovat co tam mam a nemam, protoze se to stejne nenaucim. Proste to mne neni dany.Druha vec je, kdyby nekdo rekl jak to udelat a ja to pak kopiroval, ze to treba kvuli necemu nepujde, ale to zatim neresim, protoze nemam prekopcene ty stranky a jeste jsem ani nemenil DNS servery na domene. Zatim zjistuju teorii a pak to nejak zkusim udelat. Po mensi priprave:-). Chtel jsem pouze zjistit, jestli to jde udelat bez toho, aby me vyhledavace nejak penalizovaly ty puvodni stranky.
Na hostingu mam i forum, jak jsem rikal, ale je to zakomponovany do obsahu stranek a nechci ho nahravat na novy hosting, ale u toho fora nevadi, kdyz to na novym hostingu nepujde, jde mne o ten zbytek.

Na tu novou domenu nevede podle meho zadny odkaz, koupil jsem ji pred par mesicama. Ovsem byla po vyprseni, takze na ni nekdy asi neco vedlo. Ale muzu tam dat kdyztak jinou, ktera nebyla jeste pouzita, ma jen jinou koncovku.

To myslim ze zvladnu. horsi bude, jestli se budou muset nejak upravovat databaze atd., to jsem delal, kdyz jsem na zkousku instaloval Joomlu a to phpRS. No uvidim, zkusim to zkopirovat, nic se nestane, kdyz se neco pokazi, protoze stejne nepotrebuju aby ty stranky tam poradne fungovaly a kdyz to tam nejak rozjedu, tak pak reknu webmasterovi at to udela poradne.dik.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru