Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Microsoft tvrdí, že môže žalovať používateľov systému Linux - živé.sk

Ale Rce, od msx-eho nebo někoho podobného bych tato omletá klišé z první stránky časopisu "Tučňák pro všechny" čekal, ale od Tebe?

Tam není třeba klikací prostředí, které jen spomaluje práci serveru. Kdo se bez klikání neobejde, tak prostředí KDE je rozhodně výborné.

Jak GUI zpomaluje práci serveru? Je špatné, že to není volitelná komponenta, to ano. Ale jak spuštěné GUI a WinLogon zpomalují práci serveru ?

O tom, jak by se servery spravovaly v KDE pomlčím, oproti tomu mějme Microsoft Management Console.

serverů je čím dál víc, které jdou do Linuxu - včetně SQL serverů ve firmách

Ano, firmy si pořizují více serverů na Linuxu. Firmy si také pořizují více serverů na Windows.

Podle mých testů a měření je MySQL podstatně rychlejší, než MS SQL.

Ale NO TAK - co takhle srovnávat srovnatelné produkty?? MSSQL a Postgres, MSSQL a Oracle. Ale MySQL? Zrychlená o odlehčená za cenu že to nic neumí? Ostatně MSSQL je Sybase. Ale to přeci není Microsoft, na to plivat nebudeme, že. Nebo ano ?

A že v "serverech" Linux MS Server předčil - a co to je ten "server" ? Aplikační, terminálový, doménový řadič, databázový (a pro kterou databázi), zálohovací, webový pro statický obsah, souborový, má ten server umět spolupracovat s tím a s tím ? Až takováhle že univerzální odpověď to je ?

Pokud jde o server pro specialni aplikaci, má takový OS jaký výrobce podporuje. Většinou jsou to Windows, někdy UNIX.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny