Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po startu zamrzne, nelze se dostat do nouzového režimu ani do BIOSu

Dobré ráno všem,

mám tu na stole notebook ASUS, který hned po startu zamrzne, takže buď koukám na logo ASUSu na černé obrazovce nebo na výsledek testu nebo na nápis WAIT při snaze dostat se do BIOSu.
Toto se děje, ať jedu jen na baterii (která teda prdlajs vydrží) nebo ze sítě nebo obojí. Před tím ntb údajně fachal bez problémů ix let a pak najednou kleknul a nelze spustit.
Děje se to, ať mám připojený HDD nebo ne. Mám odpojenou klávesnici, touchpad, repráčky, cd-romku, USB porty atd., ale výsledek stále stejný ve všech možných kombinacích. BIOS už je taky restartován (vyndaná baterka). Ale výsledek stále stejný. RAMky prohozené ve slotu, vyzkoušené jiné RAMky, odpojená grafická karta atd. atd., ale nehnu se z místa. Nebootoje ani z cd ani flash (snaha o spuštění instalačky win7 a Trinity Rescue Kit)...

Je tedy možné, že je v háji základní deska? Nebo jen velmi pěkně nakoplý systém? V případě nakoplého systému se mi ale nezdá, že by bylo tak nemožné se dostat do BIOSu nebo do nouzového režimu.. ? Měl by pro mne někdo nějaké doporučení, co lze ještě zkusit?

Děkuji a přeji fajne den.
mj

{Info o ntb:
model ASUS M50V
ASUS Motherboard E89382 HannStar J 94V-0 MV-4
OS asi Vista}

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny