Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypadávání myši

asi mas stare vedeni v baraku a spatnej zdroj v PC, pokud zapnes lampu tak muze dojit ke slabemu pretizeni a zdroj dava mene watu nez ma davat, tim padem se muze v PC cokoliv odpojit. Ale i tak zni to divne. Skus zapnout PC, Svetlo, Televizi najednou a pokud ti vypadne jistic tak mam pravdu. 6Amper je limit, coz by se nemelo pretizit, druha moznost je osahat elektricke zarizeni, pokud dostanes pecku tak je to vedenim xD, stare vedeni na zarizenich probiji.

Me ta mys taky blbne a s toho co jsem tady procetl, tak to bude druhem Windowsu, jsou ruzne druhy windowsu, a maji jen nejake male veci jine.

o windowsech: 64bit je vykonejsi nez 32bit ale obcas se stane ze nedokaze poradne nacist 32bitovi program nebo zarizeni, bouzel nwm na co je connect battle mouse. 32bitova verze neumi ubec nacist 64bitove programi, 64bitove zarizeni neexistuji.

pak jsou jeste windowsi rozdeleny na funkce ktere maji splnovat, vezmeme si windows 7 a rozdelime si ho:

Windows 7 starter - windows urcenej na notebooky a slabsi PCcka, neda se koupit. (prodava se v africe, nejchudsi zemi)
Windows 7 Home Basic - windows pro domacnost, ma malo funkci a neda se koupit.
Windows 7 Enterprise - urceno pro firmi, pro multilicence

Windows 7 Home Premium - pro domacnost z nejzakladnejsima programama.
Windows 7 professional - pro kancelarke PC, pro lidi ktere delaj grafiku, programuji nebo jine prace. Nabizi vic aplikaci a vice rozvinute, o to slozitejsi je ovladani
Windows 7 Ultimate(ten mam ja a blbne mi na nem mys 64bit) - Tenhle windows je hlavne pro programatory a pro hackeri, ma vsechny funkce co windows muze mit, samozrejme ze je o to slozitejsi, je zbytecni mit Ultimate pokud nevyuzivate vsechny jeho funkce.



Muj nazor je, ze by se melo skusit, jinej windows a pokud by byl furt ten samej problem tak skusit 32bit, popripade Windows s nejmene funkci a oto slozitejsi ovladani (ne ze by bylo slozite, nikdy jsem ho nemel ale slysel jsem ze ma nejmene funkci) - Windows 7 Starter(cesky - BETA xD)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny