Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký telefon?

Přeji pěkný večer všem,
přemýšlím o koupi nového telefonu. Rád bych se všel do 4 000Kč. A Vás se ptám, který by jste mi doporučili?
Určitě by se mělo jednat o telefon se systémem Android. Měl by mít co největší displej - kvůli čtení knih, hraní her a navigaci. Pokud by zde byla možnost vysouvací QWERTY klávesnice bylo by to super - přes telefon odpovídám na většinu mailu...
Přemýšlel jsem o nějakém BlackBerry, vyhovují mi ty jejich klávesnice, píše se na nich kupodivu dobře, bohužel nemají android a přeci jen bych rád dotykový.

Předem děkuji za odpovědi. Radek.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Stejné dilema jsem měl před cca dvěma roky. Trval jsem na telefonu s klávesnicí + Adroidem a při prů…
TV 04.11.2013 18:53
TV
O smartphonech z ciny s hardwarovou klavesnici nemuze byt ani rec, to snad nikdo v cine (v asii) nep… nový
RedMaX 04.11.2013 20:00
RedMaX
Cvakání nehtem na rezistovním displeji je mnohem přesnější. Chlapy co mají prsty jak kolíky na řípu,… nový
TV 04.11.2013 20:37
TV
Pardon ... Chlapi co mají prsty jak kolíky na řípu ... (jsem si to po sobě nepřečetl). Osobně považu… nový
TV 04.11.2013 20:39
TV
Tak ty si samozrejme muzes osobne povazovat co chces. :-) Faktem zustava, ze lidi smartphony kupujou… nový
RedMaX 04.11.2013 21:12
RedMaX
Pokud se dobře pamatuju, tak HW klávesnici jako jeden z posledních výrobců nabízela finská Nokia se… poslední
TV 04.11.2013 21:35
TV

Stejné dilema jsem měl před cca dvěma roky. Trval jsem na telefonu s klávesnicí + Adroidem a při průzkumu trhu jsem skončil u Androidího HTC Desire Z s výsuvnou HW klávesnicí. Mě ty dotykáče nic neříkají. Když nemusím, tak na displej prsty nehrabu. HW klávesnice je desítkami let prověřená záležitost. Až skončí tahle módní vlna kapacitních hraček, dojdeme k tomu, že rezistivní displeje byly lepší a začneme k nim znovu dávat HW klávesnice. Občas se ptám prodejců a s HW klávesnicí a Androidem prý nic v oficiálních českých distribucích není.
To co tu předvádí nadšenci s dovozovými kusy je podle mě zoufalost, za kterou si můžete sami. Kdybyste používali hlavu, do dneška by se telefony s HW klávesnicemi vyráběly, prodávaly a nebyl by problém vybrat s Androidem. Takhle jste jak v poslední křeči před smrtí, podstupujete nesmyslná rizika při pašungu nebo šedém dovozu, ale hlavně že jste všichni "in" s plácačkama. Užijte si to beze mě! Doufám, že mi ten šikmookej HTC bazmek vydrží ještě spoustu let!

O smartphonech z ciny s hardwarovou klavesnici nemuze byt ani rec, to snad nikdo v cine (v asii) nepouziva a tedy ani nevyrabi. na HW klavesnice byli experti v Blackberry nez je teda nezajem uzivatelu o HW klavesnice nechal zkrachovat. :-D

Mel jsem velmi slusny smartphone Samsung Omnia 2 s rezistivnim displejem a nikdy vice, kapacitni displeje mi vyhovuji mnohem vic.

Cvakání nehtem na rezistovním displeji je mnohem přesnější. Chlapy co mají prsty jak kolíky na řípu, tak ti by kapacitní hračku nejraději zahodili.
Však jsem to psal, že kdyby lidi používali hlavu, byly by telefony s HW klávesnicí v nabídce. Teď spoustě lidí zůstaly oči pro pláč, když zjistili, že pouze kapacitní displej je často utrpení. Podle mě není nad kvalitně uvělanou HW klávesnici. Kdo hodně píše, dá mi za pravdu.

Tak ty si samozrejme muzes osobne povazovat co chces. :-)
Faktem zustava, ze lidi smartphony kupujou i bez HW klavesnice a mozna to ty lidi, kdyz to kupujou tak i bavi, cehoz jsem sam dukazem. Nekoupil bych si telefon bez HW klavesnice a s jinym nez kapacitnim displejem, takze soucasna nabidka mi zcela vyhovuje. ;-)

navic chapu, ze Android (Google) s dominantnim postavenim na trhu si muze ignorovat par zakazniku, kteri by chteli HW klavesnici, ale asi vas bude fakt malo, kdyz vas ignoruje i 5% Windows Phone (Microsoft).

Pokud se dobře pamatuju, tak HW klávesnici jako jeden z posledních výrobců nabízela finská Nokia se Symb., ještě před tím, žeš jí osouložil Bill Gates z M$. (Teď už je to stejně jedno, akcie nám šly nahoru a tak jsme ve vatě a máme "super manažerské ultrabooky". ;-) )

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru