Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prohlížeč událostí - chyba stránkování

Zdravim,

Asi tak pul roku nazpet, se mi v Prohlizeci udalosti ve WinXP tak +- co 10 dni, nekdy +- co mesic objevi tato plejada:
http://www.stargate.czweb.org/pu.jpg

Nyni drobna zmena... vypis se stejnou chybou se tam objevil nyni 3 dny po sobe (PC bezi v podstate nonstop) vzdy mezi 2:30 az 3:00 hodinou ranni, konkretne napr.:
29.11. - 2:54:27; 2:54:32; 2:54:33 ...vzdy po par jednotkach ci desitkach zaznamu z kazdeho casu, nekdy s rozestupem sekund, jindy i treba 2 minut, pak to vzdy skonci.

Mam tyto disky:
Hitachi 7K250 (160GB, ATA100) ...stari tak 2 roky
WD 800JD (80GB, SATA - pripojen pres pridavny onboard radic Silicon Image na desce s nForce2, Epox 8RDA3+) ..stari tak cosi pres 1 rok

Na Internetu jsem nasel, ze tento problem muze ukazovat na cosi s diskem, popripade treba datovymi kabely... chtel bych slyset vas nazor, prikladam SMART z obou disku:
http://www.stargate.czweb.org/s_hitachi.jpg

http://www.stargate.czweb.org/s_wd.jpg
...dodam, ze pred obema disky mam vetrak a jejich teplota je +-30st., na omak jsou vlazne az studene.

...druha cast meho dotazu by smerovala na podrobnosti v te chybove hlasce "Na zařízení \Device\Harddisk2\D byla při operaci stránkování rozpoznána chyba." ...jak zjistim, ktery HDD je "Hraddisk2" at vim ktery mam zalohovat :-)? ...ve Spravci uloh jsem nepochodil, stejne tak jsem zkousel ruzne diagnosticke nastroje ...mozna by to slo vyklepnout i nekde z prikazove radky, ale bohuzel nevim.

Dekuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny