Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejdou odinstalovat ovladače nVidia, nyní problém vůbec nabootovat.

Ten nový.

Po obnově z Acronisu naskočí tohle:

Spuštění systému windows se nezdařilo. Příčinou může být nedávná změna hardwaru nebo softwaru. Postup pro odstranění problému:

1. Vložte instalační disk systému windows a restartujte počítač
2. Vyberte nastavení jazyka a klepnět na tlačítko další
3. Klepněte na možnost opravit tento počítač

Pokud instalační disk nemáte, obraťte se na správce systému nebo výrobce počítače.

Stav 0xc0000225

Informace: Výběr svazku se nezdařil, protože k požadovanému zařízení nelze získat přístup.
Zkusil jsem to s diskem W7, vždycky se to "seklo" a nenačetlo. Napotřetí (po obnově staršího mirroru se to nakonec podařilo spustit), provedl jsem opravu a W7 se rozjely, data na disku D (spolu s "C" na 500 GB velouškovi) i E (2TB) jsou. Ale systém či hardware asi v pořádku není. Zapnul jsem si Skype a z lišty dole jsem jej nemohl vypnout (jen ze Správce úloh). Tak teď zkouším obnovu posledního miroru a doufám, že se mi zase ta případná oprava z instalačního DVD Windows podaří... Protože na PC mám aktivované různé profesní softwary (licence) za desítky tisíc, tak to musím před případným laborováním přenést do jiného PC.

Nezkoušel jsem laborovat s RAMkou, na to nemám teď vůbec sílu :-| Možná zkusím memtest (momentálně zase čekám na obnovu acronisáckého mirroru).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny