Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nespusta sa explorer.exe, nezobrazuje desktop

cafte..mam dost velky problem a kedze sa nevyznam v tomto az tak neviem si s tym poradit..ide o to ze ked zapnem NB tak vsetko sa zapina jak ma,nasleduje Vitajte a potom napise ze v registri bola chyba ale chybajuca polozka bola nahradena inou uspesne.nieco v tomto zneni ale nebolo tam nic konkretne.

potom ale nabehne win ale bez PLOCHY-t.j. iba obrazok a tot vse..ked dam CTRL ALT DEL tak mi zobrazi spravcu uloh,cez ten som spustil explorer.exe(z adresara c:/WINDOWS) ale len to setko tak blikne.

ide o NB HP nx9010 s WIN XP Prof...tri roky to ide v pohode az od vcera(notebook bol spojeny s TV cez S-Video) ale neviem ako by to mohlo ovplyvnit.skusal som to aj teraz zapojit s TV ale na TV zobrazuje len ten obrazok.

ak viete helpnut DIK

btw,je nejaky sposob ako sa dostat k datam?viem sa tam dostat cez ked ten NB napojim na siet ale dostanem sa iba k zdielanym prieinkom

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No mě se to teď taky párkrát stalo. Resp. stává se mi to u notebooku, když mam připojenej projektor…
ML 04.12.2006 21:27
ML
no,uz to ide ako som pisal ale dik..s win klavesou som asi nerobil vela,mozno som ju stlacil..ale as… poslední
curaheee 04.12.2006 23:00
curaheee

No mě se to teď taky párkrát stalo. Resp. stává se mi to u notebooku, když mam připojenej projektor a zobrazuju na monitor i projektor a pak zavřu víko (uspí se) a odpojim projektor.
Následně to dělá to co popisuješ. Naběhnou Win, ale explorer nic. Vypozoroval jsem, že stačí párkrát stisknout klávesu WIN a ono to pak po pár okamžicích naběhne jak má a po restartu už vše běží i nabíhá jak má.

Tak snad by ti to mohlo pomoct.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru