Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr přenosných reproduktorů

OMG. :-?

bassreflex spravne vyratany sa pouziva na vyrovnanie charakteristiky bedne v spodnej oblasti spektra. Namiesto pomaleho upadku charakteristiky je vyrovnana (lebo sa tam prirata rezonancia bassreflexu) a po urcitej f (napr. u velkej bedne to moze byt napr. 25Hz) to padne rychlo. Ale mam pocit ze hadzem hrach o stenu, ty si proste jak traktorista, sak nasadnem do kombajnu a bum bum mrkva kukurica vsetko jedno, pokosime vsetko hura sak to jedno a kalerab je siditko. Ok ser na to, bastli si prepinac.

A tie tvoje virive prudy sa tlmia specialnou vatou, kazdy slusnejsi reprak je zatlmeny. A tie drajsie (>500eur/ks) su aj zaoblene. Lebo oblenie je drahe. Hlavne ze sa citis jak mudrlant co precural vsetkych expertov v qadrali ktori maju posluchove miestnosti a meracie pristroje za miliony.

P.S. koaxial uz radsej no comment. Ano mozes aj tak (smajlik s 10x pretocenymi ocami). U DVI to ale takto neplati, tam neni signal jedna sinusovka jak u sat.

a este P.S.2. u repro za 1000Kc je samozrejme vyskac aj basreflex len dekoracia :) Cinan zasadne nic nikdy nepocita, len copy-paste :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny