Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr přenosných reproduktorů

Moja aparatura ma realnych 2x100W. Ale viac jak na 2x5W to proste netocim, ptz nie som idiot, a mam rad svoje okna a susedov a nepotrebujem aby som citil jak vibruje podlaha (raz som to skusil a to bolo este na -10dB a nohy uz fungovali ako usi :). Tak mi nevypravaj o 800W. Zdroj tam mas jaky? Chladenie jake? Ok mne je to zas fuk. Tak si pusti watty. Kazdy ma rad nieco ine.

A to mas v gulovej bedni, hej? Lebo ked zapotis ze nemas bednu ziadnu, tak budem vediet ze splietas (ptz repro bez bedne basy nezahra ziadne ani nahodou, lebo fyzikalne zakony)

"Vata" je toto http://www.conrad.de/ce/de/product/333999/Daemmwol le-30-Liter-aus-Polyestervliess-zur-Klangverbesser ung-bei-Lautsprechern?ref=list a pouziva sa to na tlmenie reoznancii, a ne na tlmenie basov. Inac vyrovnana charakteristika znie pre vacsinu ludi dost plocho (slabe basy), vacsina ludi si prida par dB, ja som si tiez pridal 3dB na cele pasmo pod 500Hz :) Ale viac jak 3dB by uz na mna bolo basov moc. Nejde o basy, ide o to aby tam neboli rezonancie a aby to bolo relativne vyrovnane (rozne tony pocut stejnou hlasitostou)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny