Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak dokompletovat klíče v regeditu

Dobrý večer, nedávno jsem tady:

http://forum.czilla.cz/viewtopic.php?p=91708#91708

zkoušel zjistit, proč mi nefunguje nápověda pro pošťáka thunderbirda. Závěr byl, že je chyba někde v mých nastaveních windows.(Win xp)
Po použití Tune up utilites mi služba "úklid jedním kliknutím nachází některé nekompletní klíče, z nichž klíč s názvem Chrome mi zavání příbuzností s produkty mozilla. V podstatě jde o stejnou hlášku pro různé klíče. Jak to oživit? Podotýkám že v regeditu nejsem vůbec znalý, jediné co by mi šlo je označit a smazat, což je v těchto místech činnost poměrně sebezničující. Případná rada by musela být srovnatelná s převedením staré a slepé babičky přes ulici s výkopy pomocí hlasových povelů.
Zde jsou hlášky z Tune up utilites:

CHROME
------
Klíč HKEY_CLASSES_ROOT\CHROME\shell\open je neúplný, protože chybí podklíč Command. Z tohoto důvodu nefunguje akce Otevřít pro tento typ souboru.


Adresa URL: protokol FTP
------------------------
Klíč HKEY_CLASSES_ROOT\ftp\shell\open je neúplný, protože chybí podklíč Command. Z tohoto důvodu nefunguje akce Otevřít pro tento typ souboru.


Adresa URL: protokol HTTP
-------------------------
Klíč HKEY_CLASSES_ROOT\HTTP\shell\open je neúplný, protože chybí podklíč Command. Z tohoto důvodu nefunguje akce Otevřít pro tento typ souboru.


Adresa URL: zabezpečený protokol HTTP
-------------------------------------
Klíč HKEY_CLASSES_ROOT\https\shell\open je neúplný, protože chybí podklíč Command. Z tohoto důvodu nefunguje akce Otevřít pro tento typ souboru.

Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny