Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s nabíjením mobilu

Zdravim, mám takový zvláštní problém s mobilem. Včera jsem ho měl normálně v kapse a všiml jsem si že hrozně hřeje.. nepřikládal jsem tomu nějakou důležitost a večer hoh dal na nabíječku. Ráno byl rozpálen jako PC v zátěži (kolem fotoaparátu, nahoře). Ukazoval že nabíjí, ale když odpojím kabel mobil se hned vypne. Je na vině baterka? je to možné takhle z ničeho nic ? Co je vlastně v mobilu v horní části,co se přehřívá ? mít ho pořád na nabíječce když se pak začne přehřívat asi nebude nelepší nápad že ? bojím se že by byl problém "jen" v baterce a já si toho tím odpálil víc.. Mám Samsung Omnia 2 (I8000)

Předmět Autor Datum
Pokud mate podezreni na baterii, pochopitelne zkusit jinou. Telefon nez se zacal prehrivat, co jste…
jezevec 19.11.2013 15:27
jezevec
Děkuju moc, baterii jsem střelil jen tak od boku, radši bych zkusil ještě třeba ten reset než pořídí…
kwr 19.11.2013 15:59
kwr
Něco s továrním nastavením? Ano, kombinaci tlacitka power a tlacitek pro prijeti a ukonceni hovoru…
jezevec 19.11.2013 19:26
jezevec
Dneska mi dorazila nová baterie, nabitá na 5%, mobil se i zapnul, dal jsem mobil do nabíječky, nabil…
kwr 22.11.2013 21:40
kwr
Podle me sis tam neco odpalil (stabilizacni napetovy kondenzator???) tim, ze jsi ho vcas nevypnul a… poslední
RedMaX 22.11.2013 23:01
RedMaX

Pokud mate podezreni na baterii, pochopitelne zkusit jinou. Telefon nez se zacal prehrivat, co jste do nej instaloval? Nezmokl, nenavlhnul, nespadl? Zkousel jste vyndat baterii, pote znova nabit, vypnout data, wifi, GPS? Nej reseni je zaloha a pote hard reset, pokud nepomuze, vyhledat servis. Nic jineho mne nenapada, vic neporadim.:-(

Děkuju moc, baterii jsem střelil jen tak od boku, radši bych zkusil ještě třeba ten reset než pořídím novou baterii. Mohu se zeptat jak se vlastně dělá ? Něco s továrním nastavením?

Teď jsem ho zkoušel nabíjet a sledoval jsem stav baterie. Každou cca minutu klesal z 5% až na 0 kdy se uplně vypnul. Když ho teď připojím tak se zapne a hned vypne a následně se zapíná a vypíná dokola. Nechápu, jakoby proud šel jinam než má.. Baterii jsem vyndaval několikrát, stejně jako SIM a nic..:/ Právěže jsem s ním nedělal vůbec nic, zádná instalace v poslední době ani mech. poškození, ten den jsem ho mimo jednoho hovoru ani nepoužil. Ještě kolem 6 byl v pořádku, pak byl cca hodinu v šatně a při převlékání jsem na to přišel když pálil i přes kapsu

Dneska mi dorazila nová baterie, nabitá na 5%, mobil se i zapnul, dal jsem mobil do nabíječky, nabil se na 12% kde zustala hodnota stát asi 3 hoidny, pak jsem k mobilu přišel a bylo tam 100%..vytáhnu ho z nabíječky a vypne se. Nešel zapnout ani po připojení do nabíječky, dozvěděl jsem se že baterie je ve skutečnosti nabitá na 0%. Když ho nechám nabíjet když je vypnutý, tak se doopravdy nabíjí, ale jakmile ho zapnu a sleduju stav tak % jdou jen směrem dolů. Nesetkal se s tím někdo ? Nemůžu to pochopit..

Podle me sis tam neco odpalil (stabilizacni napetovy kondenzator???) tim, ze jsi ho vcas nevypnul a nezabranil prehrati.

Jinak Omnia 2 se dokazala v zatezi poradne rozpalit, to co tam hreje je samozrejme procesor. Uz si nepamatuju jestli se mi to stalo i na Windows Mobile, protoze ty procesor absolutne nevytezovaly, ale na Androidu to v zatezi osmazilo vajicka. :-D Ale smazit to celou noc, fakt nechapu, ze ti to nedoslo a nerestartoval jsi ho.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru