Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s nabíjením mobilu

Zdravim, mám takový zvláštní problém s mobilem. Včera jsem ho měl normálně v kapse a všiml jsem si že hrozně hřeje.. nepřikládal jsem tomu nějakou důležitost a večer hoh dal na nabíječku. Ráno byl rozpálen jako PC v zátěži (kolem fotoaparátu, nahoře). Ukazoval že nabíjí, ale když odpojím kabel mobil se hned vypne. Je na vině baterka? je to možné takhle z ničeho nic ? Co je vlastně v mobilu v horní části,co se přehřívá ? mít ho pořád na nabíječce když se pak začne přehřívat asi nebude nelepší nápad že ? bojím se že by byl problém "jen" v baterce a já si toho tím odpálil víc.. Mám Samsung Omnia 2 (I8000)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dneska mi dorazila nová baterie, nabitá na 5%, mobil se i zapnul, dal jsem mobil do nabíječky, nabil…
kwr 22.11.2013 21:40
kwr
Podle me sis tam neco odpalil (stabilizacni napetovy kondenzator???) tim, ze jsi ho vcas nevypnul a… poslední
RedMaX 22.11.2013 23:01
RedMaX

Dneska mi dorazila nová baterie, nabitá na 5%, mobil se i zapnul, dal jsem mobil do nabíječky, nabil se na 12% kde zustala hodnota stát asi 3 hoidny, pak jsem k mobilu přišel a bylo tam 100%..vytáhnu ho z nabíječky a vypne se. Nešel zapnout ani po připojení do nabíječky, dozvěděl jsem se že baterie je ve skutečnosti nabitá na 0%. Když ho nechám nabíjet když je vypnutý, tak se doopravdy nabíjí, ale jakmile ho zapnu a sleduju stav tak % jdou jen směrem dolů. Nesetkal se s tím někdo ? Nemůžu to pochopit..

Podle me sis tam neco odpalil (stabilizacni napetovy kondenzator???) tim, ze jsi ho vcas nevypnul a nezabranil prehrati.

Jinak Omnia 2 se dokazala v zatezi poradne rozpalit, to co tam hreje je samozrejme procesor. Uz si nepamatuju jestli se mi to stalo i na Windows Mobile, protoze ty procesor absolutne nevytezovaly, ale na Androidu to v zatezi osmazilo vajicka. :-D Ale smazit to celou noc, fakt nechapu, ze ti to nedoslo a nerestartoval jsi ho.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru