Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co tak spravit statistiku poradna.net?

Ahojte vsetci!

tak ma napadlo, ze by ste mohli viest na poradna.net statistiku (ne)vyriesenych otazok. S tym by ste mohli spojit aj kampan apelujucu na uzivatelov a pytajucich, nech svoje stare thready prekontroluju a oznacia za vyriesene, ak su doriesene. Casto sa stretavam s tou situaciou, ze thread je vyrieseny (alebo len zdanlivo?), ale kedze je uz mrtvy, majitel ho neoznaci za vyrieseny a potom je v tom chaos.

Sfuknite ma, ak je to hlupy napad, uplne kludne, je to fakt len NAVRH.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A jak by si mohl uživatel najít a opravit zaškrtnutím svoje vyřešené problémy? Stačí do vyhledávání… poslední
OtaDrak 10.12.2006 22:21
OtaDrak

A jak by si mohl uživatel najít a opravit zaškrtnutím svoje vyřešené problémy? Stačí do vyhledávání vložit své jméno (Autor) a výjde vše, kde ses namočil.
Přidávám návrh pro administrátory.
Myslím si, že by bylo dobré dát na první stranu přidat odkaz(y) mezi "Než položíte dotaz" "Vložit nový dotaz" více informací o provozu a užívání této Poradna.net. Ty tu jsou, ale jinde a k těm se proklikáte tehdy, když nemáte problém a to snad jen patrioti.
Tak třeba v bloku "Články" jsou kdesi uprostřed: Formátování příspěvků na Poradna.net http://pc.poradna.net/article/view/12-formatovani-p rispevku-na-poradna-net. Nebo Jak vytvořit screenshot http://pc.poradna.net/article/view/8-jak-vytvorit-s creenshot.
Odkaz "Vložit nový dotaz" bych posunul odděleně více doprava. Zajímavé by bylo i barevné zvýraznění.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru