Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vyber platformy pro zpracovani fotek, AMD nebo Intel ?

JO diky, rano se na to podivam.
a/ ovladace na grafiku to snad delat nebudou , mam Omegy, ktere jely vzdy ok. Jine ovladace mam porad stejne, jako pri instalaci a to problemy driv nedelalo, videl bych to asi na to PIO a nebo Outpost.
b/ myslim, ze nemam, pc je projety asi 6 programama, kdyz nic nedelam je vse i CPU ok az na Operu, ta obcas zere kolem 30%, ale to je Operou, neumi poradne JS a kdyz ho vypnu, jede Opera bez zatizeni CPU.jinak zatez CPU nepocituju
c/ antivir-NOD- neverim, ze by to delal, alcohol a kerio apod. nepouzivam, cely win se mohl posahat pouze Ccleanerem, cistim registry a jinak asi nicim, nedelam na tom uz zadny kraviny jako driv, ale jak kolem slysim, ze to jinym jede, tak bych podezrival Outpost, jak uz jsem psal

muzu udelat obnovu z ghosta, ale nenapadlo me to, protoze jsme mel za to, ze proste nedostacuje asi PC na ty fotky, protoze jsem nekde cetl, ze na to musi byt vykonny PC a to podle meho muj uz davno neni. S FSB jsem nehybal a tak si myslim, ze je porad stejne.
Zkusim tu Sandru a nebo neco takove.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny