Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nepřesná myš v Officech

Zdravím a prosím o radu...

V práci mám PC, kde jsou Visty Home Premium, Service Pack 2, počítač je Dell Vostro 200, Intel Core2 Duo E4500, 2,20 GHz, 2 GB RAM

Dost času trávím prací v Outlooku a hlavně v Excelu (MS Office 2007) a to jsou jediné dva programy, kde dochází k mému problému.

Myš je velmi nepřesná - v Outlooku chci přesunout zprávu do složky a musím kurzorem mířit o řádek výš než kam chci zprávu přesunout, takže když chci přesunout zprávu do složky na řádku 6, musím mířit kurzorem na řádek 5 (ale "podsvítí se / označí se) správně řádek 6.

V Excelu není možné jednoduše označit potřebný řádek nebo sloupec, musím se trefovat např. na čáru mezi řádky. Navíc jsem zjistil, že mi blbnou i klávesové zkratky - např. při Ctrl+C a Ctrl+H mi vyskočí dotaz, zda chci odstranit buňku nebo řádek apod. Nejhorší na tom je, že se to tak nestává pořád.

Myš blbne pořád, ale klávesové zkratky tak v 60% času...

Zkusil jsem veškeré aktualizace od MS, zkusil jsem přeinstalovat myš, klávesnici, prověřil jsem Správce zařízení, nepomohlo nic. Zkusil jsem vyměnit i jinou myš, stále stejný problém...

Nesetkal jste se někdo s něčím takovým? Já dosud ne... :-/

Předmět Autor Datum
Ani ťuk? :-/
rokator 19.12.2013 06:21
rokator
Třeba není problém v myši, ale v monitoru - posunutý obraz. Zkus automatické nastavené obrazu na mon…
Jan Fiala 19.12.2013 07:49
Jan Fiala
To určitě ne, vše ostatní je v pořádku... Ale i tak díky... poslední
rokator 19.12.2013 13:57
rokator

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru