Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problémy s PhysX ovladači

Z manuálu:

Co je režim Try&Decide

Režim Try&Decide umožňuje vytvořit v počítači bezpečný řízený dočasný pracovní prostor bez nutnosti instalace speciálního virtualizačního softwaru. Můžete provádět různé systémové operace bez starostí o poškození operačního systému, aplikací nebo dat.

Pokud provedete virtuální změny, které chcete zachovat, můžete je použít na původní systém.

Mezi možná použití tohoto režimu patří otevírání příloh e-mailů od neznámých odesilatelů nebo návštěva webových stránek, které mohou obsahovat problematický obsah.

Když například navštívíte webovou stránku nebo otevřete přílohu e-mailu a na dočasnou kopii se dostane virus, můžete kopii bez problému odstranit a virus se v počítači neobjeví.

Po spuštění režimu Try můžete bezpečně instalovat libovolné aktualizace systému, ovladače a aplikace, aniž byste se museli bát, že se systému něco stane. Pokud dojde k problémům, jednoduše zrušíte provedené změny v režimu Try.

Jednou z nejlepších funkcí režimu Try&Decide je to, že izoluje skutečný operační systém od změn dočasné kopie operačního systému způsobených aktualizacemi. Díky tomu lze aktualizace systému bezpečně instalovat hned, jak se objeví. Když služba Windows Update zobrazí upozornění, že nové aktualizace systému a aplikací společnosti Microsoft jsou připraveny k instalaci, zapněte režim Try&Decide a pokračujte v instalaci aktualizací. Pokud narazíte na jakýkoliv druh problému, můžete změny zrušit a ponechat skutečný operační systém a aplikace beze změn.

Režim Try&Decide můžete nechat spuštěný jak dlouho chcete, protože tento režim „přetrvává“ i mezi restartováním operačního systému.
I po odinstalaci v normálním režimu byly všechny nVidiácké ovladače pryč, místo toho VGA klasika. Nouzák jsem nezkoušel. Asi bych měl risknout tu obnovu z Acronisu (vůbec se mi nechce, nainstalována spousta her..), starou 4 týdny. Horší, když ani to nepomůže, to už by zbývala jen čistá instalace OS, z toho by mě kleplo a nemám na to stejně čas :x:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny