Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Seznam přátel ve Spamihilátoru

Používám antispamový program Spamihilator.
U jednoho e-mailu jsem dal školu, označil jako NEspam tento jediný soubor a dal "uč se".
Email někam zmizel, aniž bych ho četl. nemohl se nějak smazat?
Hledal jsem všude možně, ale marně. Protože jsem to označil jako NEspam, tak by se i při smazání měla adresa nového "přítele" měla objevit v seznamu přátel, ne? Takže potřebuji zjistit, jak se dá v SI určit, které adresy byly do seznamu přidány naposled a kde by hohl ten e-mail být.

[mod]Vložil jsem z došlé pošty (LaKr)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Fajn, ale já jsem označil jako NEspam jen tu jednu novou zprávu a omylem dal "učit se". Potom jsem t…
Rek 14.12.2006 17:25
Rek
Též se to za pochodu stále učím, a měl jsem ze záčátku pár ztrácených emailů. Program používá jednak… poslední
OtaDrak 14.12.2006 20:58
OtaDrak

Fajn, ale já jsem označil jako NEspam jen tu jednu novou zprávu a omylem dal "učit se". Potom jsem teprve udělal běžný postup, tj. předoznačit/ učit se/ koš ..., ale ta první zpráva už v koši nebyla. A pak se už také nikde neobjevila

Též se to za pochodu stále učím, a měl jsem ze záčátku pár ztrácených emailů. Program používá jednak návodná dialogová okénka, ty je, než se to chudák naučí pozorně číst. Teprve potom je odškrtnout. Jak jsi v Nastavení (settings) > Obecné nastavení > Koš fajfknul Zachovat spamy na serveru dokud nebudou vymazány z Koše, tak je máš ztracené (teprve až to umíš to zafajfkuj). Další dobré je začínat s otvíráním Školy a ne Košem jak je defaultně nastaveno. Uprav v Nastavení > Zkušební oblast > Dvoujklik na tray ikonu otevře. Vymazání v koši je definitívní - nevratné. Máš to snad ješte na serveru? Nainstaluj Spamihilator znovu, aby dialogová okénka byla všechna.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru