Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Smazané sms

Pěkný den, prosím o radu s mobilním telefonem a smazanými sms zprávami. Vlastním mobilní telefon Samsung s SD kartou. Je starý cca 2 roky. A o co mi přesně jde? Jeden večer jsem šla spát a druhý den ráno jedna osoba věděla vše, co s kým si píšu v sms a na jaká čísla volám. I když všechny sms mažu. Na internetu jsem se dočetla, že lze smazané sms vrátit zpět. Ale moc tomu nerozumím, jsem úplný laik. Prosím o radu, jak lze smazané sms číst. Zda může být mobil nějak hlídán a sms co pošlu se mohou někomu přeposílat?? Jak to popř, poznám?? Děkuji moc H.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj. Smazanou zpavu zjistis tak, ze najedes na kontakty, zobrazis si nejaky s kterym si pises, a pa…
Rododendron 29.03.2016 09:15
Rododendron
Funguje to i na mobilu Cat? Je to nerozbitný, není to dotykovy, když najdu na kontakt, postupují pod… poslední
Strasilka 17.10.2017 23:10
Strasilka

Ahoj. Smazanou zpavu zjistis tak, ze najedes na kontakty, zobrazis si nejaky s kterym si pises, a pak zmacknes leve tlacitko dole na mobilu. Otevre se ti nekolik procesu, ty zvolis historie...no a tam se ti zobrazi vsechny smazane sms ktere sis s danym clovekem psala..:)

Funguje to i na mobilu Cat? Je to nerozbitný, není to dotykovy, když najdu na kontakt, postupují podle tvého postupu, tak mě tam vyskočí jen možnosti jako vizitka a úprava kontaktu, ještě export a import, ale to jsem neotevřely, protože bych nerada ty data odtsranila úplně. Díky za případnou odpověď

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru