Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem android

KitKat už dávno vyšel, v malém tabletu mám 4.4.2. Až bude chtít výrobce, jestli vůbec bude chtít, tak budeš mít možnost aktualizovat. Pokud ne, tak se dají pohledat alternativní ROM, většinou jsem se setkal s tím, že fungují velice dobře.
Před několika lety jsem si koupil velký tablet s Androidem 3.1. Vyšla na něj jedna jediná aktualizace povyšující verzi - 4.0.3. Ve své době šlo o nadupaný stroj s Tegrou 2, v dnešní době ho vidím spíš jako lenocha. Tablet má starou verzi systému, ale ještě se mi nestalo, že bych nemohl nainstalovat aplikaci nebo hru kvůli starší verzi systému. Vždycky to skončilo na tom, že Tegra 2 už je na dnešní dobu líná.
Stejně tak jsem prodal HTC Sensation, ten telefon má oficiálně Android 4.0.3. Ve své době byl high-endem, co vím, tak na něj jde nainstalovat cokoli, ale chybí mu výkon. Podle mě původní tazatel koupil telefon, který měl Android 2.2/2.3 a už v té době byl takovým šnekem, že ho výrobce odmítnul aktualizovat na ICS. Telefony, které za to stály, ICS dostaly.

edit: Pokud jde tazateli čistě o to, aby měl radost z co nejvyššího čísla někde hluboko v nastavení, tak z výše zmíněných je zrovna HTC hodně špatný vtip. Telefony mají slušné, ale v momentě, kdy přijde novější vlajková loď, zapomenou, že dřív taky něco vyráběli. HTC Sensation měl Android 2.3, dostal dlouho po tehdejší konkurenci (Galaxy S II, LG Optimus 2X) 4.0.3. Potom přišlo období nejistoty, jestli bude něco dál, v HTC mlžili, neřekli nic konkrétního, potom vydali One X a Sensation šel mimo jejich zájem. Samsung dál vydával pro Galaxy S II nové verze systému a HTC se na svůj telefon úplně vykašlalo. Proto jsem si koupil místo HTC One Samsung Galaxy S4.

edit2: Největší jistota je Nexus, malý tablet Nexus 7, model 2012, skáče z verze na verzi, už je i 2013 a stále se starají o to, aby i starší model měl Android 4.4.2.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny