Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem android

Podivej, sice na PC, ze ktereho pisu mam Ubuntu 13.10 (predtim jsem mel Mint 14 a lez mi na nervy, tak jsem preinstaloval), ale na druhem PC mam Ubuntu 12.04 a na jednom starsim notasu Ubuntu 10.04. Aplikace funguji vsechny. :-)

Proc to pisu, na Androidu je to podobne, zmena vyvojoveho SDK, kdy odpaleji podporu starsich verzi Androidu je zalezitost obcasna, to neni jako na Windows, ze ti na Windows 8 nefunguje aplikace z Windows 7 nebo respektive pro telefony Windows Phone. V soucasne dobe, jestli jsem si dobre vsiml bud muzes vyvijet pro Android 2.1 a vys nebo Android 4.0 a vys. Necekal bych v tomto ohledu zadnou zmenu ani u Androidu 5.0 az bude.

Stejne tak z hlediska bezpecnosti to neni jako u MS, ze ti kadej mesic vyjde 10 bezpecnostnich zaplat, ktere vytvori dalsich 10 bezpecnostnich der a situace se co mesic opakuje. Pravda loni v lete se resila bezpecnostni chyba, kdy slo podvrhnout klic i u aplikaci stahovanych pres Google Play a vicemene teoreticky by utocnik mohl prevzit kontrolu nad tvym telefonem, pocitam ze zadny Android 2.x nema tuhle chybu opravenou, ale ono pokud neinstalujes nezname aplikace, tak ti stejne nic nehrozi.

Takze neni zadny duvod se obavat toho, ze budes mit tablet se starsi verzi Androidu. (Do Androidu 2.x (v pripade tabeltu 3.x) bych uz ale v soucasne dobe urcite nesel.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny