Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nenacitaji se nahledy videi na YouTube

Ahoj. Prosim mohl by mi nekdo poradit? Mam problem, nenacitaji se mi nahledy videi na YouTube a celkove jr YouTube cele zpomalene. Nahledy videi a ikonky kanalu se nactou minimalne za minutu, kdyz vubec. Minuly tyden to behalo normalne, ale od soboty to dela toto. V PC se pokud vim nic nemenilo. OS je Win7 64-bit. Pouzivam prohlizec Mozilla Firefox 26 s doplnkem adblock edge, v pocitaci mam nainstalovane AVG free edition 2014. Vypnul jsem jak adblock v mozille tak AVG a porad nic. Aktualizoval jsem flash player a vymazal cookies prohlizece a porad to nejde. Take jsem v mozille zkusil vytvorit novy profil, a ani v nem to nefungovalo. V IE to take nefungovalo. Myslim si ze YouTubem to nebude, vam se to nacte normalne? Prosim mohl by mi nekdo poradit co jeste bych mohl zkusit?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, ještě jednou. Vypnul jsem AVG, firewall ve windows, vytvořil nový účet ve windows a stále je t…
Menfis_cz 10.02.2014 21:16
Menfis_cz
Zkus napojit bez routeru.
sambilionk 10.02.2014 22:20
sambilionk
Takze jsem se dozvedel ze ten Zyxel je router+modem. A bylo mi vyrazne nedoporuceno abych ten kabel…
Menfis_cz 11.02.2014 11:50
Menfis_cz
No tak to je jasný ,T-Mobile a ty jeho mizerný pomalí omezený data,to asi moc lepší nebude (Nemáš zp…
sambilionk 11.02.2014 14:00
sambilionk
Asi maj zase nejaky "problem". Protoze asi 3 mesice zpet se podobne nenahraval facebook. Bohuzel nic… nový
Menfis_cz 11.02.2014 14:08
Menfis_cz
Takze znacim, vyreseno. S druhym modemem to slo, tak jsem na tom prvnim provedl reset do tovarniho n… poslední
Menfis_cz 12.02.2014 00:24
Menfis_cz

Ahoj, ještě jednou. Vypnul jsem AVG, firewall ve windows, vytvořil nový účet ve windows a stále je to stejné. Zapnul jsem druhý starý PC který je připojený na stejný router a na něm je to to samé. Mám pravdu že chyba nebude ani v jednom z PC? Já jsem v routeru vůbec nic neměnil takže opravdu nevím co dělat. Router je Zyxel P660HW-T3 v2. Ted jsem nasel jeste jiny router, stejny jen starsi typ, ta ho vyzkousim ale kdyz to ani s nim nepujde tak ja uz opravdu nevim co bych mel delat.

Takze jsem se dozvedel ze ten Zyxel je router+modem. A bylo mi vyrazne nedoporuceno abych ten kabel pripojoval na primo do PC, ze by mi napeti na kabelu mohlo poskodit sitovou kartu. Zkusim ten druhy a potom jeste zkusim oba resetovat do tovarniho nastaveni. Kdyz to ani pak nepujde tak to mozna bude u providera.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru