Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Access point + Router

Hola hej,
včera jsem u rodiny zapojoval wifi, kterou nutně potřebovali. Ze střechy na půdu vede kabel do access pointu. Za něj jsem napojil router od TP Linku. Dům je na patro, do druhého patra jsem chtěl dát repeater, ale TP Link ze střechy pokryl celý dům, dole 70% signálu. Je to novostavba, bůh ví, z jakejch plastobetonů se to dnes dělá :-)
Každopádně, mám dva problémy. V 1. patře je pevný počítač, chtěli ho napojit bez vrtání do zdí, koupil jsem teda od TP Linku wn722n, který po instalaci driverů ze ofi stránek (Win 8, cd psali nekompatibilní win)sice funguje, wifi najde, ale po připojení napíše "k této síti se nelze připojit". Když mrknu sem

Ovládací panely\Síť a Internet\Síťová připojení
, vidím kartu od TP Linku, že je aktivní. Při pokusu o připojení napíše na půl vteřiny "zakázáno" a pak windows napíše "nelze připojit", jak jsem již řekl. A k tomu všemu mě od rána bombardují sms, že už nejde ani počítač dole, neboť "Server DNS neodpovídá" a že se potřebuje dostat na internet kvůli práci. Budu tam muset zajet, DNS nastavím asi na 8.8.8.8 a 8.8.4.4 a budu tiše doufat, že to pojede. Co ale s tou usb kartou? Díky předem za rady, rád bych je do 12 než tam pojedu. Díky vám.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny