Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upozorňující mail od UPC o přenosu dat...

Vážená paní, vážený pane,

děkujeme, že využíváte naší služby UPC Vysokorychlostní internet. Dovolujeme si Vám v této souvislosti oznámit, že jste již překročil(a) 90% povoleného objemu dat pro Vaši službu ve smyslu článku 4.12 všeobecných podmínek pro poskytování veřejně dostupné služby elektronických komunikací přístupu k síti Internet (dále jen "podmínky"). V případě překročení měsíčního povoleného objemu dat Vám bude s okamžitou účinností upravena přenosová rychlost na 64/64 kb/s až do konce stanoveného období.

Snížení rychlosti uplatňujeme v souladu s články 4.6 a 4.12 podmínek. Bližší informace o výše uvedených službách naleznete na webových stránkách vysokorychlostního internetu na adrese www.upc.cz nebo na přímém odkazu:
http://212.142.22.200/virtual/upccz/popup.php?Conte ntName=Popup_FairUse&SessionID=8aeb4e202f11de41498 7 523999a8e34f.

Pokud víte, že Vám datové limity stávající služby nevyhovují, můžeme Vám nabídnout navýšení rychlosti připojení i datového objemu s okamžitou účinností. V případě, že budete mít o tuto změnu zájem, kontaktujte prosím klientské centrum naší společnosti na níže uvedených telefonních číslech nebo využijte kontaktního formuláře na http://www.upc.cz/klpoz/cz/.

S pozdravem a přáním příjemného dne

J. Prošek
ředitel klientského centra UPC

Kde zjistím kolik už jsem stáhl dat? Asi nikde co? Můžu ještě do konce měsíce na net? Nerad bych přišel o (stejně tak malo) rychlost. ÁáÁáÁ, to se mi ještě nikdy nestalo. Už nic stahovat nebudu, budu jen surfovat, ale nevim, nevim.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny