Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Postupně se začal zpomalovat internet, až přestal jet úplně

Tak jsem se díval na ten zdroj ke straight coru a je na něm napsáno output: 7,5V, 900mA, ale na výstupním konektoru z toho zdroje jsem naměřil 12,8V! Může se zdroj pokazit takovým způsobem, že začne dávat skoro dvojnásobné napětí? Nikdy dřív jsem to neměřil, takže nevím jestli už to tak třeba není odjakživa, mám ho cca 8 let. Nebo to může být třeba jen chyba popisu na zdroji? Myslel bych si, že když do zařízení na 7,5V pustím skoro 13V, tak dojde k jeho totální likvidaci.

Nevím jestli to s tím má něco společného, ale poslední cca rok, možná dva, ten straight core vydává takové vysokofrekvenční pískání, dřív jsem si toho nevšimnul.

Nakonec mi to nedalo a sundal jsem z toho straight coru kryt, abych se mrknul jestli tam třeba není něco odpáleného. Ale nic podezřelého jsem nenašel, jen jeden kondenzátor má možná mírně nafouklé dno, ale opravdu jen velmi málo.

Asi tedy zkusím od někoho půjčit funkční router a vyzkoušet jestli mi s ním internet pojede, tedy jestli není odepsaný ten můj straight core.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny