Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program Files - nepřístupná složka

Opět děkuji za srozumitelná vysvětlení.
Jednotlivé programy používám bez vájemné provázanosti, tedy jsem ani žádný výše uvedené dotazy netestoval.
Je velice pravěpodobné, že by určitě něco neprošlo.

Později jsem na základě vyjádření někde snad z první třetiny diskuze pochopil, že nová instalace XP bez chybějících, smazaných údajů v registrech není schopna koordinovat programy uložené v původní složce PF.

K těm breberkám, havěti.
To moje vyjádření nebylo technicky přesné. Slovo "náhodou" se tam objevilo v souvislosti následující. Dle dříve jmenovaného supportu z Esetu formátovat bootsektor nelze. Je mi jasné, že žádný antivir není schopen pokrýt vše co se "nabízí", zejména nejnovější.
Pokud by v bootesktoru bylo něco schovaného, tak to určitě může následně ovlivnit novou instalaci a i významně a znehodnotit množství práce. Dopředu nelze tipovat jak to dopadne. Proto ta obava a ta míru nejistoty jsem vyjádřil nepřesně slovem "náhodou". Možná ani tyto věty nejsou ty právé.

Moje vyjáření bylo "mírně poučený laik". "Někdo" (není nutno personifikovat) z toho udělal "poučený laik" a pro některé to bylo signálem, že jsem snad ve všem na jejich úrovni a že je nechci pochopit. Tím jsem chtěl naznačit, že nejsem jen prostý uživatel, který používá jen klávesnici, ale např. občas si upravuje nastavení nějakého SW a i jiné věci.

Každý člověk se z principu pudu sebezáchovy, pokud je napaden brání a nejlépe dříve než ohrožení nabude hodnoty, která stojí za obranu. Toto vždy komplikuje komunikaci a výsledné řešení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny