Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Operační systém Windows XP - 2x nainstalovaný

Dobrý večer,
prosím o pomoc. Stalo se mi něco s operačním systémem Windows XP, když jsem odtraňovala aktualizaci sevis pack 2 od Microsoftu. Neustále se restartoval a nenaběhla mi už nikdy přihlašovací obrazovka. Zkusila jsem jediné, co šlo - nainstalovat ještě jeden operační systém Windows XP - to se povedlo a vcelku vypadá i funkčně, ale mám tam teď dva - jeden, který se neustále restartuje a druhý funkční. Podle toho, co jsem kde četla, je to ve stejném oddíle, pevný disk nemám rozdělený, asi ve stejném svazku? Nevím, jak to dát do pořádku a jak se zbavit druhého operačního systému, který je nefunkční a zabírá místo. Navíc se bojím, aby v budoucnu nedělal nějakou neplechu. Nevíte, prosím, někdo kde a jak se ho zbavit?
Moc moc děkuji za jakoukoliv radu.
Jana S.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj moji milí rádcové, tak jako první, co dělám na svém vymazaném, naformátovaném a konečně jen jed…
Riky 01.01.2007 23:50
Riky
Ovladače desky, grafiky, zvukovky, Service Packu, aktualizace, antivir, firewall ( minimálně kontrol… poslední
nononot 02.01.2007 08:52
nononot

Ahoj moji milí rádcové,
tak jako první, co dělám na svém vymazaném, naformátovaném a konečně jen jednou nainstalovaném WXP je to, že jako první činnost navštěvuji tuto poradnu. Moc moc vám všem děkuji za rady a morální podporu. Já jsem to fakt zvládla! No nemůžu tomu pořád uvěřit. Teď je tak krásně čistý, nic v něm není a já můžu konečně s klidem začít od začátku. No prostě nádhera! Bez vás bych to nikdy nedokázala...
Takže tohle mám za sebou a teď už vím, kam se obrátit při dalších potížích - sem. Jsem tak ráda, že se mi do cesty na vyhledávači Seznam připletla vaše vynikající poradna! Prostě byla jsem fakt úplná lama, a vy všichni jste mi pomohli, abych zvládla alespoň tento drobný krůček k bližšímu poznání počítače. Jsem sice pořád lama, ale teď už šťastná:-). Opravdu nikdy na to nezapomenu!
Díky moc moc moc Jana S.

Ovladače desky, grafiky, zvukovky, Service Packu, aktualizace, antivir, firewall ( minimálně kontrola jestli je zapnutý aspoň ten Microsoftí), pak něco na zip a rar
( doporučuji 7zip ) něco na pdf ( doporučuji Foxit Reader nebo starší Acrobat Reader- od verze 6 jsou moc nafouklý). Pak bych udělal zálohu na DVD nějakým zálohovacím programem ( Acronis True Image) z toho je obnova rychlejší, než instalace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru