Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Má význam přejít z Windows 8 na 8.1 ? A jak odstranit přihlášení po spuštění?

Jestli to s těma HPčkáma tak vážně je, tak je to postavený na hlavu a pravděpodobně sázejí na naivitu lidí při pořizování. Zákazník bude mít dobrý pocit, že si odnáší noťas se sedmičkama, ale až doma přijde ta studená sprcha, když zjistí ten fakt s ovladači.

Kdysi dávno předtím už jsem jeden noťas s osmičkama konfiguroval, téměř ten nejlevnější segment lenova, tam jsem to nějak neřešil a rovnou jsem tam 8.1 tlačil. Nejhorší na tom je, že ten model s (pravděpodobně) starším 2j. Pentiem, se mi zdá rychlejší (každopádně boot), než tenhle Z510 s 2j. Pentiem Haswellem. (měly dost podobnou, né-li téměř stejnou konfiguraci ostatních komponent, SSHD disk stejné značky, akorát rozdílnou kapacitu)

Někde jsem se taky dočítal, že některým uživatelům se zdá s win8.1 stroj pomalejší, a taky o problémech/komplikacích s případnou obnovou systému, nebo resp. reinstalací systému včetně 8.1 updatu.

Taky vím, že se mi u toho předchozího stroje podařilo odstranit přihlašování při startu a přitom být přihlášen na vytvořeném microsoft účtu. Ale už je to tak dávno, že jsem si momentálně musel s těma všema věcma kolem osmiček zlámat hlavu..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny