Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tiskárna STAR 200 ZE

dobrý den,
velmi prosím o radu. Mám nový účetní program, ze kterého mi hrozně pomalu na tiskárně STAR ZE 200 tiskne. (tuto starou tiskárnu používám, protože potřebuji tisk na "nekonečném papíře") Při kontaktu na tvůrce programu mi bylo sděleno, že si mám aktualizovat tiskárnu. Ale já jsem na netu nic nenašla! Poradíte někdo? Moc děkuji za info a všem přeji jen to nejlepší v roce 2007.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skoro si troufám odhadnout, že jsi přešel ze starých win (...W98, WMe) na některý NT systém (W2K,WXP… poslední
StanB 03.01.2007 20:41
StanB

Skoro si troufám odhadnout, že jsi přešel ze starých win (...W98, WMe) na některý NT systém (W2K,WXP). Tam se jehličky nainstalují s defaultním rozlišením 360x360. Protože winy i na maticových tiskárnách (jehličkách) chápou tištěný text jako "obrázek", tak při tomhle rozlišení jezdí hlava po každém řádku cca 10x a ...... tisk je sice krásně sytý, ale nekonečný.
Je nutné vlézt do nastavení tiskárny a nastavit rozlišení na 180x180. ...... nebude to sice stále nic moc, ale žít už se s tím dá. Pokud ti to ale takhle zlobí při tisku z DOS programů. tak nemohu sloužit. Tam je občas i problém, že tvůrci dodávají s programem i vlastní upravené ovladače a ty jsou obvykle poplatné době, ve které vznikaly.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru