Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, omlouvám se že oživuji toto téma, ale měl bych jeden dotaz? Jsem PC amatér, moc tomu nero…
jirka12345x 02.04.2014 13:55
jirka12345x
s OS sa ti toho stalo dost, len si si to nevsimol, ptz napr. si myslis ze to co ti nefunguje nema fu… nový
MM.. 02.04.2014 18:02
MM..
Naprostý souhlas, neporušené záznamy v registru Windows jsou naprosto klíčovou záležitostí pro úplno… nový
OOO7 02.04.2014 18:36
OOO7
A ještě jedná zásadní věc, čistič Windows Vás svým způsobem připraví i o technickou podporu, když u… poslední
OOO7 02.04.2014 19:25
OOO7

Dobrý den, omlouvám se že oživuji toto téma, ale měl bych jeden dotaz? Jsem PC amatér, moc tomu nerozumím a nestydím se za to, CC používám už 2 roky, mam zaškrtané vše, mažu i registry a nikdy se mi s OS nic nestalo, jak je to možné když je tento program tak "škodlivý"?

s OS sa ti toho stalo dost, len si si to nevsimol, ptz napr. si myslis ze to co ti nefunguje nema fungovat, alebo pouzivas na PC len niektore malo veci napr. len internet a nic, a potom teda nevies ze ti nefunguje uz nic ine len ten internet :)

BTW. a rad by som bol keby si pochopil ze mazanie cohokolvek v registry ti NEzrychli pocitac, ani nijak pozitivne nepomoze. moze sa to prejavit len bud nijak, alebo negativne. Tretia moznost neexistuje. Takze objasni ludom naco tu vec spustas. Nuda?

Naprostý souhlas, neporušené záznamy v registru Windows jsou naprosto klíčovou záležitostí pro úplnou funkčnost všech součástí Windows jako celku, těch záznamů je odhadem několik desítek tisíc. Smazání pár plonkových z tohoto počtu nemůže nijak pomoci rychlosti Windows a to i z principu, kdy je volána a kontrolována přesná položka tohoto záznamu. Je to pro srovnání jako když přibude pár tisíc položek v tabulce záznámů pevného disku o umístění souborů a někdo začne tvrdit, že kvůli tomu se sníží zásadně přístupová rychlost ke všem, to u dnešních rychlých disků naprosto neplatí a i defregmentace disku nijak zásadně rychlost PC nezvýší.

Pro lepší pochopení této problematiky je dobré seznámit s tím, co je vlastně v registrech obsaženo: Windows_Registry

Čističe jsem testoval na strojích zálohovaných "beztrestně" pomocí image oddílů. To zjištění co se děje je tristní - první kolo čištění odstraní pár položek, po opravě se spustí další kolo čištění a opět je odstraněno několik návazností na ty již smazané, po několika kolech je to dočista, dočista, jak již zaznělo. Když se takto smaže několik věcí jež být smazáno nikdy nemělo, je o tvrdý problém bezpečně zaděláno.

A ještě jedná zásadní věc, čistič Windows Vás svým způsobem připraví i o technickou podporu, když u jednoho z PC, které vlastním došlo k chybě programu - konkrétně Google Earth - prostřednictvím hlášení o chybě Windows a jeho řešení jsem obdržel pomocí tohoto systému odkaz ke stažení 2 ovladačů po jejichž instalaci bylo vše již stabilní a v pořádku. Ten "super čistič" ale smaže i zprávy Hlášení chyb o Windows a další log soubory, technická pomoc Vás poté obloukem mine.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru