Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Optimalizace a zrychlení PC /Boost PC

hluboký sken registry- to člověku nedá. :-D

nápověda systému:

Jsou aplikace pro čištění registru nezbytné?

Registr systému Windows je databáze obsahující všechna konfigurační nastavení, která určují vzhled a chování systému Windows . V některých případech mohou nastavení, která již nejsou třeba, zůstat v registru pro případ, že budou potřebná později. Nejedná se o nic neobvyklého a tato data zabírají velmi málo místa.

Některé produkty volně šířené na Internetu doporučují provádět pravidelnou údržbu a čištění registru. Přestože občas může dojít k poškození nastavení registru, obecně lze říci, že registr je soběstačný. Rozhodnete-li se nainstalovat aplikaci pro čištění registru, informujte se na daný produkt a stahujte a instalujte pouze programy od vydavatelů softwaru, kterým důvěřujete.

Upozornění
Některé programy volně dostupné na Internetu mohou obsahovat spyware, adware nebo viry. Stahujte a instalujte pouze programy od vydavatelů softwaru, kterým důvěřujete. I když webu, z něhož daný program stahujete, důvěřujete, je třeba rovněž důvěřovat i vydavateli tohoto programu. Další informace naleznete v tématu Kdy důvěřovat vydavateli softwaru.

Důrazně doporučujeme provádět změny pouze u těch hodnot v registrech, které znáte nebo u kterých jste dostali k provedení změn pokyn z důvěryhodného zdroje. Před prováděním jakýchkoli změn si nezapomeňte zazálohovat registr.
----
já si mažu, pokud chci, radši sám. uděláme si pokus: vytvoříme si txt soubor, dáme mu příponu hatlapatla a proskenujeme, přinejlepším hlubokým skenem, jestli neobjeví zbytečný prázdný klíč.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny