Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký mobil Xiaomi Mi2S, BlackBerry Z10, Nokia 925, iPhone 5c, možná Samsung S4

Já mám tu Z10 a je to dobré.
Rychlost a stabilita je skvělá, foťák jde, displej krásnej. Sic na něj není nějak moc aplikací, ale důležité ano a když, tak se tam dají rozjet z Androidu (není 100% úspěšnost ale). Dropbox integrovaný.

Lumii má kamarád a pořád si chválí. Co do fotek, je na tom asi o trošku lépe a systém taky není pomalý. Displej se mi taky moc líbil.
iPhone je pěkný, ale poněkud dražší. A céčko nic moc, to už bych radši esko a to zase stojí skoro čtyřnásobek toho BB. Do toho bych šel jenom za předpokladu hodně peněz a radší do eska.
Xiaomi jsem viděl. Není to nejhorší, ale já bych si ho nevybral. Všechny tři telefony nad tímto bych hodnotil lépe (na druhou stranu, ten telefon nevlastním, takže těžko hodnotit přesně).
Samsung nevím, nepotkal jsem zatím.

U těch mnou prvních třech jmenovaných (BB, Nokia, iPhone) je taky super, že je ten systém upravený jen pro tyhle telefony a optimalizace je špičková = rychlost a stabilita.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny