Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký mobil Xiaomi Mi2S, BlackBerry Z10, Nokia 925, iPhone 5c, možná Samsung S4

Právě co se týče svižnosti jak jsem psal myslim si, že nemam šanci to poznat to by musel být ten telefon vyloženě šnek což zřejmě tyto nebudou, tudíš pro mě druhotné. Aplikace jsou pro mě nejspíš také druhotné tím, že to bude první smartfoun, důležité chybět jak píšete nebudou, možná časem budu náročnější.

Můj pohled BlackBerry Z10 - táta má z práce Q10 ještě s tou klávesnicí, líbí se mi, že tato značka má pár modelů a tím pádem jsou poctivě udelané! Jinak k tomu nemam moc co říct dobrá cena, vypadá slušně po všech stranách, nevýhoda asi výdrž a "možná" krachujou :D bla bla

Mi2S - když se podívám na Mi1 nebo Mi3 tak ty telefony se mi nelíbí nechtěl bych je, takže u mě evidentně hraje roli design a ten je u Mi2S pro mé oko velmi povedený. Taky se mi líbí, že systém ačkoliv je android tak je vidět inspirace od Applu hezky graficky udělané vše na ploše atd. Asi má horší stabilizaci videa (právě zvuková slušná stopa by se mě hodila na kurzy do práce) a foťák nejspíš podobný jako iPhone 5, Z10 atd. Celkově ten telefon vypadá kompaktně a většinu co to umí se jeví, že to umí slušně plus vzhledově se mi líbí

Lumia 925 - lákadlo ten foťák, a display atd. atd. vše se jeví na vysoké úrovni. System asi nebude překážkou graficky se mě teda moc nelíbí, ale jistě je jednoduchý a aplikace jistě důležité chybět nebudou. Popravdě nikdy sem neměl jiný telefon než nokii (6300 a 6303)

iPhone 5c - tady mě láká zase ta kompaktnost a ta slušnost ve všem co to umí. A také samozřejmě ten software díky čemůž je Apple tam kde je. Mám iMaca a klasické pc bych už nechtěl, bez virů, bezva display atd. paráda. Ale Smatfoun ve svý podstatě nepotřebuju zbytečně asi drahý pro mě.

Galaxy S4 - ten má kámoška viděl sem, nevýhoda větší, ale líbil se mi display sympaťák telefon. Ale je vlekej tak ne. 4mini sem neviděl, ale asi bude lepší volba 925 a Mi2S.

Hrozně to řešim, ale je mi to úplně jedno jakej ach jo :D. Asi by mě pomohl názor uživatele který vlastní nebo vlastnil oba Lumii 925 a Mi2S. Aspoň jsem výběr už ořezal na dva.

Jinak moc děkuju za názory)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny