Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Spojení dvou videosouborů

Ahoj,
potřeboval bych poradit v jakém programu spojit dva video soubory, ale aby byly vedle sebe.(něco jako obraz v obraze, ale aby každý zabíral půlku obrazovky.
Př. Mám totiž dva stejné video soubory, ale jeden je v rozlišení PAL a druhý je HD, takže bych je potřeboval oříznout na půl a spojit, aby mi vzikl obraz kde by byla půlka PAL a druhá HD. A uložit to v rozlišení 1920x1080.
Mělo by to vypadat asi takhle :
[video.jpg]

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No jestli jsem pochopil tak to chceš mít jako nějakou ukázku. Moc tomu nerozumím ale myslím že takhl… nový
MM_tank 06.01.2007 12:13
MM_tank
Diky ;) to bude asi jednodušší a lepší :) nový
Machy_CZ 06.01.2007 13:39
Machy_CZ
resizem se nic nezhorší ani nezlepší. Právě naopak vynikne rozdíl mezi PAL a HD. Prblém může nastat… poslední
touchwood 07.01.2007 15:17
touchwood

No jestli jsem pochopil tak to chceš mít jako nějakou ukázku. Moc tomu nerozumím ale myslím že takhle když ten pal nařízneš na půlku a pak uměle zvětšíš /čili nezvětší to sw nebo hw přehrávač/ tak to bude vypadat hůř než ve skutečnosti když se přehrává celý obraz.

Udělal bych to jednodušší -pustil bych ten PAL na pár vteřin potom prolínačka - pustil bych HDTV pár vteřin a potom v nějaký scéně bych to stopl a párkrát přepl aby bylo vidět rozdíly v detailech.

resizem se nic nezhorší ani nezlepší. Právě naopak vynikne rozdíl mezi PAL a HD. Prblém může nastat jen v případě, kdy obě rozlišení nejsou celočíselně dělitelná. Pak je třeba použít nějaký resampling, nebo lépe ořez na násobek rozlišeníé druhého.

Je to totiž totéž, jako když v emulátoru pustíš starou gamesku jedoucí v 320x200 v rozlišení 640x400 (2x zvětšení) - "kvalita" vzhledu původní hry zůstane na 100% zachována.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru