Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Spojení dvou videosouborů

Ahoj,
potřeboval bych poradit v jakém programu spojit dva video soubory, ale aby byly vedle sebe.(něco jako obraz v obraze, ale aby každý zabíral půlku obrazovky.
Př. Mám totiž dva stejné video soubory, ale jeden je v rozlišení PAL a druhý je HD, takže bych je potřeboval oříznout na půl a spojit, aby mi vzikl obraz kde by byla půlka PAL a druhá HD. A uložit to v rozlišení 1920x1080.
Mělo by to vypadat asi takhle :
[video.jpg]

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No jestli jsem pochopil tak to chceš mít jako nějakou ukázku. Moc tomu nerozumím ale myslím že takhl…
MM_tank 06.01.2007 12:13
MM_tank
resizem se nic nezhorší ani nezlepší. Právě naopak vynikne rozdíl mezi PAL a HD. Prblém může nastat… poslední
touchwood 07.01.2007 15:17
touchwood

No jestli jsem pochopil tak to chceš mít jako nějakou ukázku. Moc tomu nerozumím ale myslím že takhle když ten pal nařízneš na půlku a pak uměle zvětšíš /čili nezvětší to sw nebo hw přehrávač/ tak to bude vypadat hůř než ve skutečnosti když se přehrává celý obraz.

Udělal bych to jednodušší -pustil bych ten PAL na pár vteřin potom prolínačka - pustil bych HDTV pár vteřin a potom v nějaký scéně bych to stopl a párkrát přepl aby bylo vidět rozdíly v detailech.

resizem se nic nezhorší ani nezlepší. Právě naopak vynikne rozdíl mezi PAL a HD. Prblém může nastat jen v případě, kdy obě rozlišení nejsou celočíselně dělitelná. Pak je třeba použít nějaký resampling, nebo lépe ořez na násobek rozlišeníé druhého.

Je to totiž totéž, jako když v emulátoru pustíš starou gamesku jedoucí v 320x200 v rozlišení 640x400 (2x zvětšení) - "kvalita" vzhledu původní hry zůstane na 100% zachována.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru