Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V jakých věcech je lepší Samsung Galaxy S4 než iPhone 5?

Ten byl dobrej.
I ta tvoje veleslavná Nokie má dobu hovoru max 8 hodin. Já s sebou místo klíčů, pláštěnky, mapy, foťáku, objektivů a ještě milionu dalších blbin vezmu telefon, přenosnou cestovní nabíječku a vydržím i týden (za předpokladu, že budu telefonovat, hrát hry či budu chatovat na fejsu), nebo cca měsíc, pokud nic z toho dělat nebudu.
To, abych ale z telefonu mohl volat 4 dny mě nějak moc neuspokojuje, protože si přes smartphone vyhledám nejbližší spoj a budu doma (na rozdíl od tebe) velmi brzy. Mimochodem, stejně jsem fungoval dříve, když jsem měl SonyEricsson K770i. Na vyfocení to stačilo, svítilnu to mělo, vydrželo to chvilku taky (ve stadby 14 dní, při telefonování den - nevidím rozdíl), na internetu se daly použít mapy či zjistit jízdní řád.

Pro shrnutí - na déšť jsme připravení oba. Na cokoli dalšího (tornádo, nehody na cestě, výjimečné situace apod.) jsem připravený lépe.
Ano, dá se fungovat i bez telefonu. Proč bych ale volil složitější cestu, když to všechno jde vyřešit tak jednoduše jednou malou krabičkou. Všechno to je o pohodlí, když jdu s kamarádem na výlet, místo toho, abychom se 5x za cestu dohadovali, zda jít doprava, doleva či rovně, řešili to, že nějaký vtipálek vyměnil cedule, nevšimli jsme si turistické značky apod., můžeme se bavit o holkách, o sportu, o čemkoli.

Nechápu, proč tady tak hejtuješ kohokoli, kdo je (na rozdíl od tebe) schopný používat moderní technologie ve svůj prospěch. Pokud ti dělá dobře s sebou tahat o pomyslnou cihlu v báglu navíc, je to tvoje věc. Navíc s sebou klidně můžeš mít oboje, pláštěnka + smartphone je tutovka, že nezmokneš. :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny