Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s internetem..

Ahoj..
Tak asi začnu úplně od začátku.. ( :-D )

Minulý čtvrtek u nás byla bouřka a blesk praštil do hromosvodu kostela (bydlíme hned vedle..) a ty "postranní" blesky nám zničily takovou tu krabičku na vyvýšeném místě, (fakt nevím jak bych to měl nazývat) která posílá signál drátem do routeru,ze kterého jde obyčejný kabel do PC.

První jsme nevěděli,že se jedná o tu ničenou "krabičku" a tak jsme dali PC do servisu,protože jsem měl podezdření na špatnou síťovou kartu,jelikož ipconfig ukazoval vše správně, ale ping nefungoval.

V servisu se nám dostalo odpovědi, že síťová karta a vůbec PC je v pořádku a máme hledat chybu na druhé straně.

Tak jsme se tedy obrátili na týpka, který to tady instaloval.. ten přijel ještě ten den a vyměnil nám tu "krabičku" za novou.. a místo 10 MB/s DOWNLOAD a 5 MB/s UPLOAD, (Ve skutečnosti to ale bylo asi 1.5 MB/s DOWN, 1 MB/s UP) nám sem dal cca 29 MB/s DOWN a 8MB/s UP..

No a teď to začalo. Internet nefunguje tak, jak by měl (viz. video) a u tohohle se fakt nedá nic dělat.. internet se skoro nedá používat.. (Myslím že to z videa jde poznat,ale kdyby náhodou,tak vlastním Windows XP SP3, samozdřejmě legálně zakoupenou licenci..)

A co teprve když si chci něco zahrát přes internet? To se opravdu nedá. Na video se mi nepodařilo nahrát "extrémní případ", když prostě internet nenaskočí třeba půl hodiny.
Poskytovatel internetu nám řekl, že u nich žádný problém není a ten týpek co to tady nastavoval řekl,že je to vše v pořádku.


Tak se ptám tady,ještě než ho zase zavolám.. Může být chyba někde v PC? Co myslíte?

Díky za rady :-)

P.S: Router jsem zkoušel odpojit a zapíchnout internet přímo do PC, ale PC nereagovalo. Ani ta "světýlka" co blikají zezadu na síťové kartě se nerozsvítila..

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny