Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kde hledat ovladače MB a GK

Ved som ti pisal v prispevku hned nad tvojim ze co mas robit. Ovladace na cokolvek je najlepsie a najbezpecnejsie tahat zo stranok vyrobcu.
Tu mas priamo linku
http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/ spt_dld_detail.php?UID=642&kind=1
tam si klikni hore na download links - driver.

k TV karte je lepsie original CD ptz. na nom byvaju aj programy ktore zvycajne vyrobca na web nedava (kvoli autorskym pravam). Pre buducnost - stranky vyrobcu si najdes googlom (leadtek), na stranke leadtek.com si kliknes na drivers, a do okienka search zadas co hladas...
http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp? downlineid=67&downline=WINFAST%20TV2000XP%20GLOBAL

P.S. preco nema k tomu original CD? Aj keby kupil PC ako komplet tak k tomu musi dostat nejake CD na obnovenie WIn apod., ak nedostal tak nech sa ide stazovat tam kde to PC kupil ze nech mu k tomu okamzite daju CDcka (zrejme ich ale dostal a niekde ich zalozil, nie je to nejaka zena? (sorry zeny :)))

P.S.2. alebo na ceskych leadtek strankach http://www.leadtek.cz/produkty.php?kat=186 si klikni na to co presne mas, a potom hore na "ovladace"... Tahaj len tu poslednu verziu (navrchu), nemusis tahat vsetky 4 co su tam :-)
Mas tam potom aj link na tu aplikaciu o ktorej som pisal (Winfast PVR) ze ju zvycajne nedavaju na web, leadtek dal na web aj to, tak si ju mozes stiahnut...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny