Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Malo miesta na disku

Ahojte,

mám jeden problém. Stále mi píše v že mám málo miesta na disku C. V PC mám 2 HDD jeden SSD 64GB (C:) na systém a druhý 2TB (E:) na dáta a programy a tak. Väčšinu programov mám taktiež nainštalovaných na E:, na C: mam len také ako napr. prehliadač, office, adobe reader atď, nič veľké. Chcem sa však opýtať, načo sú na systémovom disku v priečinkoch "Program files" a "Program files (x86)" zložky "Common files" tie zaberajú mega veľa miesta + v používateľoch je priečinok "AppData", ktorý je hidenutý. Tento tiež zaberá mega veľa miesta, vyše 10GB. Pritom na C: je taktisto nejaká hidenutý priečinok "ProgramData". Neviem či môýem niečo z toho odstrániť alebo nie?

Ďalšia vec, čo sa mi zdá čudné, jeden deň mám voľné napr. 3GB na C:-čku, na druhy deň chcem nainštalovať na E: nejaký program, čo má napri 400MB a nedovolí mi to lebo mi vypíše, že na C: je 0MB voľného miesta, neviem čo s tým má C: keď to inštalujem na E: a prečo by to malo zaberať nejaké miesto na C:. Ďalšia vec, kde sa doprčic podeli tie 3GB zo včera, ked ten program ma iba 400MB a pritom mam nastavene, že aj "Downloads" teda priečinok kam mi všetko sťahuje, je na E:. Viete mi pls poradiť čo s tým? Už som z toho normálne zúfalý. Môže to byť dôvod aj občasného zamrznutia PC? doteraz mi to nikdy nerobilo a naschval som si poskladal taky PC aby mi nesekal.

Mimochodom, ak je to potrebné a niečo to ovplyvní, moja zostava je: Intel Core i7-3770K, 16GB RAM, 64GB SSD, 2TB HDD, nVIDIA GTX460 1GG a Windows 8.1

Ďakujem za odpovede.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny